sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Kun kroppa ei toimi

Päivän treenit
Voimaosio: 10 minuutin EMOM maastavetoa, 3 toistoa 120 kg
lisäksi 20 toistoa takakyykyllä 60 kilolla

Lauantaina heräsin intoa täynnä ja suuntasin nokan kohti Crossfit Vantaata ajatuksena tehdä Grace eli 30 toistoa Clean & Jerkkiä 60 kilolla aikaa vastaan. Oma henkilökohtainen lemppariwodi, viimeksi kun tein kyseisen treenin niin aika parani melkein minuutilla. Nyt oli kova hinku laittaa 3:55 aika historiaan.





Rich Froning ja asteen muhkeampi Grace


Huomasin kuitenkin aika nopeasti salilla, että kaikki ei ole kondiksessa. Olo olikin yllättävän vetämätön ja väsynyt. Otin kuitenkin lämmöt päälle ja ajattelin, että kyllä se siitä kun lähtee tekemään. Otin muutamat Clean & Jerkit 50-60 kilolla ja sen jälkeen alkoi todella mystinen kipu molemmissa olkapäissä ja käsivarsissa. Kipu kesti 10 minuuttia ja tässä vaiheessa päätin kuunnella kroppaa ja jättää Gracen seuraavaan kertaan. Olin ehkä yliarvioinut oman palautumiskykyni perjantain tuplatreeneistä.

Suunnitelma B käyttöön ja tankoon 120 kiloa ja maastavetoa. Eli homman juju oli tehdä jokaisella alkavalla minuutilla 3 toistoa maastavetoa. Eli yhteensä 30 maastavetoa 120 kilon tangolla. Hauska, ei niin raskas treeni jossa pystyi hyvin keskityttämään tekniikkaan. Maastaveto on ehdottomasti ensi vuoden keskeisimpiä kehityskohtia, kiloja pitää saada rutkasti lisää kuitenkaan tekniikkaa vaarantamatta.

Loppuun otin vielä lähinnä testimielessä 60 kilolla 20 toistoa takakyykkyä. Tarkoitus olisi jatkossa hakea keskeisimmistä liikkeistä 20 toiston maksikiloja ja seurata näidenkin avulla omaa kehitystä. Idea tähän tuli Tommilta joka on vähintäänkin innostunut Competitorswod-blogista. Kannattaa tutustua.



Sunnuntaina taas hyvin ansaittu lepopäivä eli ruokaa, nukkumista ja koiran ulkoilutusta. Ensi viikolla taas hyviä treenejä luvassa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti