keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Winter is coming!

Winter War 2014 on täällä!

Ensimmäinen karsintalaji julkaistiin eilen ja luvassa on Death by burbee run eli yhdistelmä 10 metrin spurtteja ja burbeita. Luvassa on tuskaista menoa. Spurtit ei tälläiselle kotletille ole mikään vahvuus mutta näillä mennään. Todella vaikea arvioida etukäteen millaiseen tulokseen tässä yltää. Alkuminuutit tulevat varmasti olemaan kevyitä, mutta lopussa lihakset ja keuhkot tulevat varmasti huutamaan hunajaa.

Karsinnoissa on yhteensä kolme lajia joista yhteensä 80 parasta selviää Tampereella 1.2.2014 pidettävään finaaliin. Osallistun itse ensimmäistä kertaa karsintoihin. Todella mielenkiintoista nähdä miten sijoittuu valtakunnallisesti kun tietää, että Suomessa on todella kovatasoisia Crossfittaajia. Odotan myös innolla näkeväni livenä suomalaisten huippujen kuten Mikko Salon, Mikko Aronpään ja Essi Koskisen suorituksia.

                                          Taidetta parhaimmillaan

Törmäsin tänään mielenkiintoiseen videoklippiin jossa haastateltiin Ido Portalia. Hänen ajatuksensa ihmisen tarpeesta liikkua oli aika ajatuksia herättävät. Helposti ainakin itse tuudittautuu siihen ajatukseen, että riittää kun käy kerran päivässä treenaamassa kovaa niin sen varjolla voikin istua möllöttää töissä tietokoneella ja lösähtää kotona sohvalle piehtaroimaan. Jotta kroppa pysyis kondiksessa niin sitä pitäisi varmaan välillä käyttääkin.





Itsellä on tänään ohjelmassa hyvin ansaittu lepopäivä ja sovin itseni kanssa mobbailutreffit illaksi. Eli ei muuta kuin lacrosse-pallo persposkien alle ja menoksi.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti