maanantai 16. joulukuuta 2013

Karsintakrapulaa

Päivän treenit

Voimaosio: takakyykky 5 x 3 (80/100/105/100/100)
Wod: 3 kierrosta:
15 toes to bar
8/8 kb shoulder press 20 kg
15 boxihyppyä
15 takakyykkyä 50 kilolla (tanko maasta)
Aika 11 min



Liekö pientä karsintakrapulaa, mutta tänään kyykyt oli tosi jähmeitä. Karsintaan osallistujien oli tarkoitus tänään vetää kevyemmillä painoilla ja säästellä paukkuja vikaan karsintaan. Aloitin sarjat 80 kilolla ja huomasin heti et nyt ei ole reisissä ihan energiat kohdillaan. 100 kiloa tuntui jo todella tiukalta, puhumattakaan 105 kilosta. Outoa, aikaisemmin nämä kilot eivät ole tuntuneet pahoilta mut ehkäpä tossa painoi viime viikon valakyykyt.

Wod

Päivän wodi oli hauska setti, toes to barit meni aika jähmeästi, 20 kilon kahvakuulalla tehtävät shoulder pressit oli kevyitä ja boksit sekä kyykyt meni kohtuullisesti. Toes to bareja lukuunottamatta kaikki liikkeet meni katkeamatta. Treeni pisti ihan mukavasti keuhkot laulamaan.

                                       Vaikea sanoa onko toi möykky alaselän pyöristymä
                                       vai jenkkakahva, oli  kumpi tahansa niin siitä pitäis
                                       varmaan päästä eroon.

Voimatasot

Jotenkin nyt näiden karsintojen aikana taas tajunnut sen, että omia voimatasoja pitäisi saada reippaasti ylös. Näillä kiloilla ei kyllä pitkällä pötkitä. Nyt kuitenkin ensisijaisena tavoitteena on saada toi oma elopaino hallintaan ja saada kyljyksistä turhat makurasvat pois. Sen jälkeen "kaikki" paukut voimatasojen aggressiiviseen nostamiseen. Sinänsä nämä kaksi asiaa eivät mun mielestä ole toisiaan poissulkevia, Rich Froningin sanoin: "jos haluat olla tiukassa kunnossa niin tee paljon metconeja, jos haluat voimaa niin tee painonnostoa. Jos haluat molempia, niin sun täytyy tehdä molempia" Tietyllä tavalla itsestäänselvyys, mutta silti ajatuksia herättävää :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti