tiistai 3. joulukuuta 2013

Kun kiloja on liikaa

Päivän treenit:

Voimaosio: deadlift 5 x 3 (120/130/140/150/135)
Wod: 10 minute amrap of 3 deadlift 130 kg & 5 ring push ups. Total rounds 13 + 1

Tänään ohjelmassa pitkästä aikaa maastavetoa. Homman nimi oli löytää oma kolmosmaximi. 150 kiloon asti pääsin neljännellä sarjalla ja otin loppuun vielä jäähdyttelysarjan 135 kilolla. Selkä ei pysynyt tänään halutulla tavalla mukana ja se jäi harmittamaan treenien jälkeen yllättävänkin paljon. No, ehkä tästä päästään yli.

Päivän wodi oli paperilla aika hauska, rengaspunnerrukset ovat yksi mun lemppareista ja ne menikin treenissä lentäen. Mavet rupes loppupuolella tuntuu raskailta ja vauhti putos aika reippaasti. Tavoitteena oli pysyä 18 kierroksen vauhdissa jonka eräs salin mahtisonneista nakutteli mut huomasin aika nopeasti et tähän ei riitä paukut.

Treenin jälkeen huomasin et olin vahingossa latonut tankoon 130 kg vaikka treenin määrätty paino oli 120 kg. Tämä osaltaan lievitti tuskaa mut toisaalta taas muistutti et pitäisi varmaan keskittyä siihen mitä tekee. Urpo mikä urpo!

                                                                    Joutsenlampi by Pony



Tänään taas huomas et kunnollisella alkulämmittelyllä on iso merkitys siihen et miten päivän treenit tulee menemään. Tänään oli alkuun hyvät lämmittelyt ja reidet oli todella aktiiviset. Monesti yksin treenatessa juuri alkulämmittely on se mikä ainakin itsellä pissii ja pahasti. Pitäis aina olla joku pakottamassa :) Nyt on ollut kolme aika tiukkaa treeniä putkeen joten huominen on ehdottomasti lepopäivä. Illalla rauhallista mobbailua ja kevyttä lenkkiä karvaturrin kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti