keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Synttärihumua

Päivän treenit:
Synttäriwod: 

18 min 12 sekunnin amrap:
29 tuplahyppyä
18 rengaspunnerrusta
12 tempausta 17.5 kg käsipainoilla
29 kalorin soutu
Tulos: neljä täyttä kierrosta

                                                    Maailman laiskin rinnalleveto

Synttärihumu oli tästä päivästä kyllä kaukana. Töissä oli koulutuspäivä joten tiesin, että päivä tulee venymään ainakin klo 19 as,ti joten ainoaksi vaihtoehdoksi jäi aamutreenit työpaikan salilla. Kehittelin oman hassunhauskan synttäriwodin, joka oli itseasiassa ihan toimiva. Tarkoitus oli saada keuhkot laulamaan ja paikkoja auki huomista varten.

Tuplahypyissä mulla oli yllättäviä vaikeuksia ja stipluja tuli runsaasti mutta punnerrukset ja tempaukset meni kaikki katkeamatta. Soutu oli hirveetä kuraa. Tohon 29 kalorin soutuun meni aikaa keskimäärin joku 1:30 per kierros, joten metreissä tuo tarkoittaa noin 450 metriä eli kaiken kaikkiaan treenissä tuli vajaa 2 km soutua. Tempauksissa olisi voinut olla isompikin käsipaino.

Winter War 3. karsintalaji

30 Raaka Rinnalleveto 50/30kg
10 Leuanveto
30 Boksihyppy 60/50cm
10 Leuanveto
30 Tuplanaruhyppy
10 Leuanveto

Eilen oli taas viikon kohokohta kun julkaistiin viimeinen karsintalaji Winter Wareihin! Meikäläinen meinas pudota pöydältä kun luin mitä laji tulee pitämään sisällään. Vaikea kuvitella hauskempaa treeniä :). Kaikki liikkeet ovat tietyllä tavalla omalla mukavuusalueella, mutta 10 minuutin aika on semmoinen et se pitäis jaksaa vetää täydellä teholla alusta loppuun ilman taukoja. Ainoa kysymysmerkki on noi leuat, jotka voivat rinnallevetojen jälkeen olla täyttä tuskaa.

Taktikointi

Vaikea päättää millä taktiikalla lähtee vetämään. Laittaako all in vai vetääkö rinnallevedotkin pienemmissä satseissa ja säästelee energiaa leukoihin? Luulen et tuun tekemään seuraavalla jaolla eli alkuun 15 riveä, sit 10 ja lopuksi viisi. Leuoissa yritän tehdä ton 10 putkeen sillä putoaminen tangolta vie aikaa ja energiaa kohtuuttomasti. Boksihypyissä pitää varmaan jakaa kahteen 15 settiin jotta ei tule noutaja. Tavoitteena on päästä toiselle kierrokselle mutta katsotaan mihin diesel vie.

3 kommenttia:

  1. Kaksi täyttä tavoitteeksi Toni! You can do It :) mä olen edelleen niin kovassa taudissa ettei mitään jakoja tehdä edes sunnuntaina...

    VastaaPoista
  2. Sellainen jako ois varmasti paras että pystyy tekemään täyden kympin kohtuullisella tasolla ettei viimeiset minuutit mene koomailuksia ja pelkäksi palautteluksi ja seisoskeluksi jokaisen toiston välissä. Mitä pidempi amrappi niin sitä pahemmin kova alkuvauhti ehtii kostautua..

    Tsemppiä! Teetkö ton lajin nyt siis tänään?

    VastaaPoista
  3. Joo kävin tekemässä. Oli kyllä kova setti huh huh. Vaikka kuinka oli henkisesti valmistautunut siihen ettei kaasuttais itseää alkuun niin näin kuitenkin kävi :). Kirjoittelin äsken postauksen päivän setistä

    VastaaPoista