sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Täydellinen sunnuntai

Päivän treeni Open Gymillä

Alkuun: muscle up-treeniä
Voimaa: Clean & Jerk 5 x 60/70 ja 3 x 80 sekä 1 x 90/95F
Metcon: pariwodi Tommin kanssa:

120 wall ball
100 pull ups
80 KB swing 32 kg
40 Handstand push up
20 clean 80 kg

Aika 26 minsaa ja rapit päälle.



Huh, huikea setti. Oli taas alkuun pakko testailla muscle uppeja, huomasin tosin aika nopeasti et tänään oli siitä liikkeestä paras herkkyys pois. Tommi oli mukana vierailemassa salilla ja sai melkein ensimmäisen ring muscle uppinsa tehtyä! Se oli niin lähellä et melkein vois laskea jo toistoksi :). Otettiin Tommin kanssa molemmat alkuun vitosia, kolmosia ja ykkösiä clean & jerkissä. Liikku ihan kohtuullisesti ja ikivanha rinnallevedonkin ennätys jäi vihdoin historiaan kun sain rinnalle 95 kiloa. Rinnalle se sit jäikin kun en enään päässyt tarpeeksi räjähtävästi tangon alle jerkissä ja painot tuli alas. Tän vuoden tavoittena on clean & jerkin osalta 100 kg. Uskon et se on ihan realistinen tavoite, jerkissä on kuitenkin jo toi huntti tullut ylös räkistä otettuna.  

Vedetiin myös aika tiukka pariwodi Tommi kanssa, toistoja tuli aika jäätävä määrä ja chipper-tyyppisen treenin loppuliikkenä oli 20 rinnallevetoa 80 kilolla. Vedot oli tiukkoja mut uskon et tossa laitettiin rahaa rinnallevetopankkiin. Hyvä treeni!






1 kommentti:

  1. Kyllä muuten oli maailmanluokan reenit Toni! Molemmille napsui PR-lukemia tauluun ja homma kruunattiin messevällä wodilla, jossa tosiaan sai tehdä hommia. Kiitos näistä, oil huikeeta käydä kylässä teidän salilla! Välitä terkut eteenpäin =)

    VastaaPoista