torstai 26. joulukuuta 2013

Fight Gone Bad

Päivän treenit

Voimaosio: Clean and Jerk 1-3 toistoa 70-90 kg
Wod Fight Gone Bad
3 kierrosta
1 min wall ball
1 min Sumo deadlift high pull 35 kg
1 min boxjump
1 min push press
1 min row (for calories)
Lepo 1 min
TULOS: 255 toistoa

Legendaarista treeniä pukkas Tapaninpäivälle! Tämä oli meikäläiselle toinen kerta tän treenin parissa. Viime kerralla tosin liikeitä piti hieman modata sillä silloin ei ollut käytössä kaikkia tarvittavia varusteita. Wall ballit korvattiin tuolloin levytangolla tehtävillä thrustereilla ja boxina toimi penkki (noin 40 cm). Muistikuvat olivat aika kamalat, muistan verenmaun suussa ja erittäin epämukavan tunteen. Siinä mielessä tämänpäiväinen treeni yllätti kuinka lempeältä se tuntui. Liikkeet tuntuivat luonnollisilta ja hengityskään ei laukannut niin paljon mitä odotin. Tähän voi olla kaksi selitystä a) joko kunto on parantunut tai b) löysäilin tänään. Laitan tällä kertaa rahat vaihtoehtoon b.


Sumo deadlift high pull


Wall ballit tuntuivat todella hyviltä ja toistomäärät vaihtelivat kierroksittain 20-26 välillä, samoin sumo deadlift high pull tuntui todella ok:lta, samoin push press ja soutu, mutta taas ne boxihypyt. En tajua miksi niistä on tullut semmoinen peikko mulle et melkein itkettää. Simppeli liike, senkuin hypit siihen laatikolle ja alas mut heti kun tulee useampi toisto, niin alan puuskuttaa ja lyllertää ihan kuin saisin sydärin. Kohtuullisen ärsyttävää.

Ennen fight gone badia tuli nakeltua clean & jerkkiä. Ihan ok:sti kinkkutalkoista huolimatta liikkui, ennätyskin oli lähellä kun 95 kiloa tuli rinnalle, mutta ylöstyöntö jäi vajaaksi ja painovoima hoiteli tangon lattiaan. Harmillisen lähellä. Rinnallevedon ennätys on tällä hetkellä 95 kiloa, mutta split jerkissä olen ottanut 100 kg ylös räkistä otettuna. Eli ainakin teoriassa ton 95 olis pitänyt tulla ylös :)

                                             

Huomenna vapaapäivä ja se tarkoittaa tuplaperjantaita! Aamulla Tommin kanssa valakyykkyjä ja tempauksia liikuntamyllyn pyhätössä. Illalla CF vantaalla kehonpainokikkailua tabata-style. Mä olen suuri tabatafani joten huomisesta tulossa huikea päivä. Tabatasta lisää seuraavassa postauksessa.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti