tiistai 10. joulukuuta 2013

Tuskatiistai

Päivän treenit

Wod: 12min  emom of thrusters 3-5 reps

Jos olisi pakko valita yksi liike mitä tekisin koko loppuelämäni, niin se olisi thruster. Liike on niin kokonaisvaltainen. et koko kroppa joutuu todella koville, reidet huutaa hunajaa kyykätessä, keskivartalo pysyy piukkana kun pidät pakkaa edes jonkinlaisessa kasassa ja lopuksi vielä olkapäät työstävät liikkeen loppuun. Nerokas liike ja siksi niin arsesta ja syvältä, mutta taatusti toimii.

Tänään ei ollut erikseen voimaosuutta vaan päivän treeninä oli tehdä 12 minuutin ajan jokaisella alkavalla minuutilla 5 thrusteria. Määrätty paino miehille oli 60 kg, mutta huomista Winter Warin karsintaa ajatellen tänäänkin meni kevyemmin eli tein 50 kilolla ja toistoja tuli 3-5 per kierros.

Mulla meni tänään ainakin viisi kierrosta siihen et kroppa hiffas et mites näitä nyt tehtiinkään. Tämän jälkeen liikkeet alkoivat tuntua kierros kierrokselta luonnollisemmalta, mutta silti tanko painoi joka kierroksen jälkeen aina hieman enemmän. Treeni oli kaikessa yksinkertaisuudessaan aika hirveä ja lopun mobbailut tulivat todella tarpeeseen.

Lopuksi ajattelin ottaa vielä muutamat käsilläseisontapunnerrukset, eihän siitä tullut mitään kun olkapäät olivat aivan hyytelönä. Pari noloa yritystä ja lopputulos oli nolla punnerrusta mutta taas asteen kuluneempi päänahka.

                                      Kuuluisa gerbiilinaama

Tunnin päästä tärähtää eetteriin 2. karsintalaji. Tätä on odotettu kuin kuuta nousevaa ja melkein mennyt yöunetkin kun on miettinyt mitä sieltä on tulossa. Heitän vielä tähän virallisen veikkauksen mitä kohta julkaistavassa karsinnassa tulee olemaan:

1. Clean & Jerk
2. Chest to bar pull ups
3. Double unders

Noista ylläolevista liikkeistä tulee meikäläisen vision mukaan jonkinlainen amrap, veikataan tähänkin että 12 minsaa. Karsintalajin näet tuoreeeltaan täältä

Tänään tehtiin muuten historiaa. En unohtanut salille mitään. Voisi melkein sanoa, että joka kertaa jätän jälkeeni jotain.

Top-5 unohdetut tavarat

1. Juomapullo. Onneksi pullo on yleensä helppoo jäljittää meikäläiseen magnesiumin perusteella
2. Kengät. Keskimäärin joka toinen kerta jää salille joko duunikengät, painonnostokengät tai molemmat. Parhaimmillaan mulla oli molemmat duunikengät salilla
3. Kännykkä. Jäänyt pariin otteeseen, lisäksi pari haamuunohdusta eli luulen unohtaneeni ja hetken etsittyäni tajuan et se on salikassin pohjalla
4. Lompakko. Vietti yksinäisen viikonlopun salilla
5. Pikkutakki. Seurana lompakko povarissa.
Bonus: hyppynaru ja kamera, kotiavaimet

Mietin tänään et miksi unohtelen tavaroita näin usein ja tajusin et monesti treenin jälkeen olo on jotenkin taantunut, tuntuu et aivokapasiteetista häviää ainakin puolet. Ja kun sitä ei ole entuudestakaan lapiolla lapattu niin lopputulema näkyy sit tossa listassa.








4 kommenttia:

  1. Muistakko miten noi kierrokset meni toistojen osalta? Vedit varmaan joka kiekan aina putkeen, oli siinä 3 tai 5 toistoo? Paljonko jäi palautumiseen aikaa per kiekka, joku 40+ sekkaa varmaan?

    Mä oon joskus runtannut thrusterii sillä mallilla, että joka toinen minuutti 7 reppii / 60kg, 30 min ajan. Kyllä se on liikkeenä niin päällikkö, että se vetää nöyräksi aika nopeesti =)

    VastaaPoista
  2. Kierrokset meni muistaakseen muuten vitosina paitsi kierroksella 9 tuli 4 ja kierroksella 10 tuli. Kyllä on muuten päällikköliike

    VastaaPoista
  3. Voi paska mikä laji kakkosena :( hemmetin valakyykky

    VastaaPoista
  4. Aivan loistava laji :). Huikea paikka itsensä todelliseen ylittämiseen! Tai ait päinvastoin :)

    VastaaPoista