maanantai 9. joulukuuta 2013

Miksei voi aina olla maanantai?

Päivän treenit:

Voimaosio: shoulder press 5 x 5 (40/50/50/55/55)
Wod: 14 min amrap of
8 push press 50 kg
8 box jumps (76cm)
8 pull ups
Total rounds: 6 + 1 pull up




Eilinen päivä meni kokonaan palautellessa jalkoja lauantain karsinnoista ja lepopäivä teki taas hyvää. Lepopäivän ohjelmassa oli joulukuusten hakua. Tänään oli treneissä taas hyvä meininki ja vauhti päällä. Jostain syystä maanantait on aina meikäläiselle parhaita treenipäiviä, johtunee siitä et yleensä viikonloppuna tulee nukuttua ja syötyä hyvin.

Alkuun otettiin voimatreeninä shoulder pressiä, joissa mulla pysy pakka ihan kohtuullisesti kasassa. Shoulder press on siinä mielessä jännä liike et ainakin mulla tuntuu jo et viisi kiloa voi olla ratkaiseva. Tänään esimerkiksi toi 50 kilon sarja liikku ihan mukavasti mut 55 rupes jo tärisee aika paljonkin.



Päivän metcon oli loistava. Koska suoritan Winter Warin 2. karsintalajin keskiviikkona, otin tänään tarkoituksella kevyemmin kiloja eli 50 kg push pressiin ja se oli hyvä päätös. Sain pidettyä todella hyvän ja tasaisen tahdin alusta loppuun. Push pressit suorastaan lensivät tänään! Boxihypyt oli se kaikista raskain liike, hypin meinaan 76 cm boksille ja se teki treeniin rapeahkon sivumaun. Leuat meni kohtuullisesti, eka ja toka kiekka meni katkeamatta mut sen jälkeen taisin vetää aina neljän satseissa. Treenin jälkeen en ollut totaalisen kuollut mut tunsi antaneensa kaikkensa.

                                                 Pienessä hiessä

Boxihypyistä vielä sen verran et taannoin testattiin salilla oma maximikorkeus mihin asti pääsee boksilla hyppäämään. Taisin päästä 105 cm asti ja sen jälkeen ei enää kintut noussut. Toi testi on täydellinen esimerkki siitä, et täs lajissa joutuu aika usein voittamaan omia pelkojaan ja ylittämään itsensä. Enpä olis tossa pari vuotta sit uskonut et vielä joku päivä hypin tasajalkaa yli metrin korkuselle alustalle.


Huomenna tosiaan julkaistaan karsintojen toinen laji. Näinkin jo viime yönä unta, et tulossa on clean & jerkkiä sekä valakyykkyä ja suoritan lajin niin hyvin et päivän päätteeksi olin karsintojen ykkönen. Uni muuttui kuitenkin aika nopeasti painajaiseksi, kun tajusin etten ollut videoinut suoritusta ollenkaan :)


                                     Muffikin oli iloinen et pääsi hoitopaikasta kotia.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti