keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Joulurauhaa

Päivän treenit:

Tekniikka: 20 min maastaveto
Wod: 15 min amrap
10 russian twist 8 kg kuntopallolla
10 1/2 burbee
20 swingiä 32 kg kahvakuulalla
10 askelkyykkyä hypyllä
Tulos: 6 kierrosta



Tiukan viikonlopun jälkeen oli taas upeaa palata boksille intoa täynnä. Meillä on salilla menossa ns. keveympi viikko, joten tänään keskityttiin maastavedon tekniikkaan kevyillä kiloilla. Itsellä oli vielä takareidet jumisss viikonlopun Tampereen reissun takia, mutta tämä treeni ei olisi voinut tulla parempaan paikkaan. Viikonloppuna tuli meinaan hinkattua maastavetoa PALJON pelkällä kepillä ja nyt kun laitoin 90 kiloa tankoon, niin liike tuntui edelleen yhtä luonnolliselta ja selkä pysyi suorana.



Oma maastavedon ykkösmaksimi on tällä hetkellä 160 kiloa, jota en ole uskaltanut vähään aikaan haastaa tekniikkaongelmien takia, mutta nyt näkyy taas valoa tunnelin päässä. Tekniikkaosiossa vaihdeltiin otetta tempausotteen ja normaalin otteen välillä. Tempausotteellakin liike tuntui hyvältä, tosin raskaammalta.

Päivän wod

Päivän wod laittoi kivasti hengityksen liikkeelle. Russian twistissa liikuteltiin kahdeksan kilon kuntopalloa puolelta toiselle samalla kun itse ollaan jalat ja selkä ilmassa niin, että koko paino on persuksen päällä. Puolikkaassa burbeessa tehtiin normaali burbee, paitsi että liike päättyi hypyn ja taputuksen sijaan kyykkyasentoon. Kaikki liilkeet olivat kohtuullisen kevyitä paitsi swingit. Yhteensä 120 swingiä 32 kilolla pisti kyllä kivasti naaman punaiseksi. Ekat neljä kiekkaa meni swingien osalta katkeamatta, mutta vikoilla kiekoilla oli pakko hetkeksi pudottaa kuula lattialle. Nyt jälkikäteen tosin hieman kaivelee et olisko pitänyt vaan runtata kiukulla sarjat loppuun jotta treenissä olisi pysynyt parempi intensiteetti päällä.




Jouluhommia

Jouluaatto meni lepohommiksi. Tosin lepo on siitä kaukana kun isännöi liutaa äänekkäitä perheenjäseniä. Kuitenkin aatto meni nappiin ja jäi vielä energiaa jouluppäivän treeneihin. Salin on tänään kiinni ja vietetään joulupäivää "maalla" joten piti pakata kahvakuula mukaan ja viritellä siitä jonkinlainen treeni. Juoksua ja kuulailua?

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti