torstai 19. joulukuuta 2013

Winter War 3. Karsintalaji

Päivän treenit
Winter War 3. Karsintalaji

10 minuutin amrap
30 rinnallevetoa 50 kg
10 leukaa
30 boksihyppyä
10 leukaa
30 tuplahyppyä
10 leukaa
Tulos 139 toistoa







Pieni moottori, iso kori

Kävin tänään tekemässä Winter Warin viimeisen karsintalajin ja olo on nyt sen mukainen. Treeni oli kokonaisuutena aivan tautinen. Liikkeet olivat minulle entuudestaan tuttuja ja tiesin, että tekniikoiden kanssa ei tule suurta ongelmaa mutta kokonaisuus oli niin raskas, että moottorin tehottomuus tuli vastaan todella isolla kädellä. Ja kun moottori on tehoton ja kori on kuitenkin raskas niin lopputulos on aika vaisu.

Rinnallevedot meni aika näpsäkästi ja tanko liikku kohtuullista vauhtia, ehkä jälkikäteen voisi sanoa et tein just sen virheen mitä piti välttää eli kaasutin itseni loppuun rinnavedoissa (mulla meni aikaa riveihin reippaasti alle kaksi minuuttia, pitää vielä tarkistaa nauhalta). Tämän jälkeen ensimmäinen leuanvetosetti tuntui siltä kuin ei olisi koskaan tehnyt leukoja. En saanut ollenkaan kippiin rytmiä ja tunsin kuinka epäonnistumiset alkoivat menemään ihon alle. Toka ja kolmas leuanvetosarja tuntui kuitenkin jo huomattavasti paremmalta, ilmeisesti meni taas hetki ennen kuin kroppa heräs horroksestaan.



Boksihypyt oli meikäläiselle se kovin aikavaras ja todellinen koitos tässä treenissä. Paikoitellen jopa hävetti kun en vaan pystynyt hyppimään nopeammin kun puuskutin tuhatta ja sataa ja keuhkot meinas lentää kaaressa salin lattialle. En edes katsonut kuinka kauan tähän meni aikaa mutta boksihyppyjen sijaan näitä voisi kutsua boksilyllerryksiksi.

Jos pitäisi joku vahvuus meikäläiseltä kaivaa niin se on tuplahypyt. No ei ollut tänään!. Mulla hajos toi 30 hypyn sarja pari kertaa ja tämmösessä treenissä ei ole varaa stipluihin koska se tekee setistä tuplasti raskaamman sekä henkisesti, että fyysisesti.



Loppujen lopuksi pääsin siis tavoitteni mukaisesti toiselle kierrokselle ja sain sieltä tehtyä 19 rinnallevetoa joten lopputulos on yhteensä 139 toistoa jolla ei tietenkään näissä kinkereissä tehdä mitään mutta silti kiva saada jonkinlainen tulos :).

Fiilis karsintojen jälkeen

Kirjoitan vielä ensi viikolla kattavamman analyysin karsinnoista, mutta päällisin puolin fiilis on todella hyvä. Karsinnat on järjestetty loistavasti ja lajit olivat mun mielestä kaikki omalla tavalla nerokkaita ja mittasivat monipuolisesti eri ominaisuuksia. Yllätyksenä tuli karsintojen kova taso. Tiesin, että huiput tulevat tahkomaan jäätäviä tuloksia mutta tuloksen on kautta linjan olleet tosi hyvät sekä miehissä, että naisissa. Omasta suorituksesta jäi vähän ristiriitainen olo, sinänsä ihan tyytyväinen mut silti ehkä ne isoimmat itsensäylitykset jäivät vielä ensi vuoden kisoihin odottamaan itseään. No, nyt kun on melko varmaa, että finaalipaikkaa ei ole tulossa (ellei tosta parisataa urheilijaa luovuta) niin voi hyvillä mielen alkaa suunnitella reissua Tampereelle katsomaan kisoja paikan päälle. Tällä hetkellä näyttää siltä, että kisoihin pääsee useampikin tuttu joten odotan lievästi sanottuna innolla kisoja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti