torstai 5. joulukuuta 2013

Kuulailua ja kyljyksiä

Päivän treenit:

Pair wod: 32 min amrap of

15 KB swings & Hollow rock
8/8 KB push press & abmat 8 kg wall ball
8/8 KB Clean & L-sit hold
15 KB row & plank
20 m farmers walk & 20 m farmers walk

Tänään meni treenit aika pitkälti kahvakuulakärjellä ja vatsalihakset (say what?) sai kyytiä. Treeni tehtiin parin kanssa ja jälleen joutu toteamaan et parin kanssa treenatessa saa täysin erilailla itsestään irti kun on kova tekijä parina. Treenissä pari teki aina kahvakuulalla sarjan ja toinen pari teki sillä aikaa vatsalihaksia kuormittavia liikkeitä ja siitä taas seuraavaan liikepariin.

Itsellä oli kahvakuulana 24 kilon limppu, vatsoissa pidin painona 8 kg wall ballia sekä farmers walkissa kummassakin kädessä oli 15 kilon levypaino. Kahvakuulaliikkeet menivät kohtuu helposti, toki olivat raskaita mutta viimeistä kierrosta lukuunottamatta taisivat mennä katkeamatta. L-sit holdissa roikutaan leuanvetotangossa jalat vaakasuorassa niin, että vartalosi muodostaa L-kirjaimen. Tämä oli meikäläiselle kaikista raskain liike, olenhan virallisesti Vantaan paskin roikkuja :)

Saatiin yhdessä parin kanssa tahkottua yhteensä viisi täyttä kierrosta ja 8 rinnallevetoa kunnes kello soi. Treeni oli todella hyvä ja jaksoin painaa koko 32 minuuttia tehokkaasti. Keuhkoille tämä ei ollut mikään älyttömän raskas mutta kroppa joutui koville. Onneksi noista meikäläisen hollow rock - virityksistä ei ole kuvamateriaalia, saattoi näyttää hieman kuuttimaiselta toiminnalta.

                                          Täysin päivän treeneihin liittymätön kuva

Tämän päivän kovin uutinen tuli Tommilta joka sai vihdoin tehtyä ensimmäisen muscle uppinsa. Viime sunnuntainahan käytiin niitä yhdessä treenaamassa ja silloinkin kävi todella lähellä. Nyt meni ekalla yrittämällä ja helposti, kuulemma meikäläisen vinkeistä oli hyötyä. Eiks toi oo vähän sama ku olis itse tehnyt? Onnea loistavasta suorituksesta, kateudesta huolimatta pystyn heittää vilpittömät ilmavitoset!

Tommin mahtisuoritus

Illallinen

Kävin tänään aamulla puntarilla pitkästä aikaa ja huomasin et multa on lähtenyt painosta viisi kiloa neljässä viikossa pois. Toki olen iso kaveri ja joskus tuntuu et yksi aivastus saattaa aiheuttaa muutaman kilon heiton painossa mut silti toi pääsi vähän yllättämään. Vielä semmonen kuuden kilon tynnyri sulatettavana niin aletaan olemaan hyvissä mitoissa. Tänään sapuskana ribsejä ja bataattipyreetä. Possun kyljykset on haettu Karkkilassa sijaitsevalta luomutilalta josta haettiin kesällä puolikas sika pakkaseen josta löytyy nyt tällä hetkellä esim.sian pää josta tehdään kuulemma sylttyä. Taidan skipata.




Huomenna ohjelmassa kyykkyä tähän tyyliin:




7 kommenttia:

  1. Joo kyllä muuten oli sun tipseistä ja CF Vantaan tunnelmasta hyötyä meikäläisen muscle-upissa. Bar mu't on mennyt jo pitkään todella mukavasti, mutta toi ringseillä tehtävä on tuntunut jotenkin kaukaiselta ennen viime viikon settiä sun kotisalillasi. Thänks!

    VastaaPoista
  2. Haha. Huikee homma. Itsellä on vielä muutama viikko naulaa toi. Tänään taas yrityksiä

    VastaaPoista
  3. Hieno juttu Toni, että olet aloittanut tämän blogin! Olen jo vakkarilukijakuntaa :)

    Sun motivaatiolla ja treeni-intensiteetillä kroppa kiristyy helposti jatkossakin ja sitten kyllä menet jo tosi kovaa wodissa kuin wodissa!

    Treeni-iloa!
    Antti


    VastaaPoista
  4. Ja Tommille onnittelut eka MU:sta, videosta välittyy mahtavasti onnistumisen riemu!
    A

    VastaaPoista
  5. Hm... Uskaltaisinkohan mäkin osallistua winter warin karsintoihin? Ihan leikkimielellä tosin... Tällä kestävyydellä ja nopeudella tuskin kovik ihmeellisiin suorituksiin ylletään :D

    VastaaPoista
  6. Kiitos Antti! Jonna ilman muuta tulet! Itseään vastaanhan tässä loppupeleissä skabaillaan!

    VastaaPoista
  7. Heh kiitos Antti, oli kyllä todella iloinen olo kun tuo vihdoin napsahti plakkariin :)

    VastaaPoista