keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Valat on vannottu ja ennätyksiä rikottu

Päivän treenit:
Winter Warin 2.karsintalaji barbell complex

Lajin kuvaus (Winter Warin sivuilta)
20 minuutin aikana urheilija pyrkii tekemään liikesarjan mahdollisimman suurella painolla, liikesarja käsittää seuraavat liikkeet: rinnalleveto kyykkyyn (tai raaka rinnalleveto + etukyykky), ylöstyöntö, takakyykky, ylöstyöntö niskasta ja valakyykky. 
Jokainen liike on tehtävä erikseen. Tämä tarkoittaa, että “etu-” ja “takathrusterit” eivät ole sallittuja. Liikesarja hyväksytään, mikäli kaikki liikkeet on tehty liikestandardien mukaisesti, eikä tanko ole koskenut liikkeiden välillä maahan. Tämän jälkeen urheilija saa siirtyä yrittämään seuraavaa painoa. Urheilija lisää itse painot sarjojen välillä ja lukot on oltava paikoillaan ennen kuin tankoa saa ruveta liikuttamaan.
Miehet aloittavat 40 kilosta ja korotukset ovat 5 kg:n välein.
Naiset aloittavat 30 kilosta ja korotukset ovat 2,5 kg:n välein.

                                                   Valakyykky aka OHS

Loistava treeni! Oon ollut täpinöissäni siitä asti kun 2. karsintalaji julkaistiin. Valakyykky kompleksin lopussa tekee tästä treenistä suoraan nerokkaan ja tiesin et tässä treenissä tullaan näkemään todellisia itsensä ylityksiä. Tiesin myös, että itsellä tämä ei tule jäämään kiinni rinnallevedoista tai työnnöistä vaan valakyykyssä suoriutuminen tulee ratkaisemaan oman tuloksen. Aikaisempi ennätys on valakyykyissä 62.5 kiloa ja tänään toi ennätys laitettiin historiaan kun sain kyykättyä 65 kiloa eli runsas 2.5 kilon parannus :).

                                      Takakyykky

Tunnelmat oli aika huikeat ton ennätyskyykyn jälkeen ja tuntui et vielä menee lisääkin, mutta hyppy 60 kilosta 70 kiloon oli liian iso ja parin yrityksen jälkeen jouduin toteamaan et tää oli tässä tällä kertaa. Tänään salilla nähtiin todellisia huippusuorituksia ja itsensä ylityksiä. Mulla oli kunnia todistaa livenä kun Jonna nosti omaa valakyykkyennätystään huikealla 22.5 kilolla. Jäätävä suoritus! Löytänet Jonnan tunnelmat piakkoin täältä


Pakko myöntää et olin ennätyksestä huolimatta skidisti pettynyt omaan lopputulokseen. Jostain syystä haaveilin 70 kilon valakyykystä ja täytyy varmaan sunnuntaina käydä testaamassa uudestaan :)

Kolmatta karsintalajia odotellessa...


2 kommenttia: