lauantai 14. joulukuuta 2013

Pikatreffit Elizabethin kanssa

Päivän treenit

Benchmark wod Elizabeth
21-15-9 rinnallevetoa ja rengasdippiä
Aika: 7 min 51 sekuntia

Eilinen ilta meni työpaikan pikkujouluissa, joten ei kerennyt CF Vantaalle treenaamaan. Jotain oli kuitenkin pakko päästä tekemään joten sovin pikatreffit työpaikan salille Elizabethin kanssa eli tarkoitus oli tehdä aikaa vastaan rinnallevetoja ja dippejä 21-15-9 rytmillä. Tein tän treenin ensimmäistä kertaa ja siitä tuli välittömästi yksi lemppariwodeista.

Sain tehtyä kohtuullisen tehokkaasti koko treenin ja aikaa meni kokonaisuudessaan 7 min 51 sekuntia. Rinnallevedoissa olin kohtuullisen nopea ja pystyin tekemään ekalla kiekalla 10 toistoa putkeen ja sen jälkeen keskimäärin vitosen satseissa.

Rengasdipeissä on tapahtunut huomattavaa kehitystä ja dipit meni yllätävän kevyesti. Ekalla kiekalla tein jopa 10 dippiä putkeen. Tämä tuli hieman yllätyksenä itselle kun jostain syystä muistelen vielä vuoden takaista aikaa, jolloin en saanut tehtyä yhtäkään rengasdippiä. Tässä treenissä, aikaa vastaan kun taisteltiin, tein dipit kippaamalla.

Rinnavetoihin on tullut selkeästi lisää potkua viime aikoina johtuen hyvästä valmennuksesta. Meillä oli Crossfit Vantaalla loistava rinnallevetoklinikka Anni Vuohijoen opastuksella. Ainakin itse sain tosta sessiosta todella paljon irti. Anni kirjoitteli tuosta klinikasta myös omaaa blogiinsa.

Alle olevasta videossa näkyy yksi mun pahimmista puutteista rinnavetoon liittyen eli toi ponimainen loikka eteenpäin aiheuttaa mulla sen et varsinkin isommissa kiloissa koko pakka lähtee kaatumaan eteenpäin. Tän kanssa pitää tehdä todella paljon duunia.





Uusiako vai eikö?

Kas siinä pulma, tekisinkö Winter Warin 2.karsintalajin uusiksi? Kuten aiemmin kirjoitin niin hieman jäi kaivelemaan epäonnistunut 70 kilon valakyykky. Treenistä ei itselle jäänyt niin voimakas voittajaolo kuin olisin halunnut. Pitänee kypsytellä vielä ajatusta ja katsoa josko vielä runttaisi ton kakkoslajin suununtaina Open Gymillä.

Kolmatta odotellessa

Ensi viikon kohokohta on kolmannen ja tällä kertaa viimeisen karsintalajin julkaisu. Pidän kohtuullisen varmana, että seuraavassa lajissa tullaan näkemäään omalla kehonpainolla tehtäviä liikkeitä. Jostain syystä mulle tuli visio siitä et viimeinen karsintalaji tulee olemaan Cindy eli

20 min amrap:
5 leukaa
10 punnerrusta
15 kyykkyä

Oma henkilökohtainen ennätys tähän treeniin on 14 kierrosta. Sillä ei näissä kinkereissä kyllä pitkälle pötkitä joten itsensä ylittäminen olisi taas paikallaan.

Winter War-karsinnoista on kyllä jäänyt hyvä maku suuhun. Karsintalajit ovat nerokkaasti suunniteltu ja on hauska aina spekuloida seuraavaa lajia jne. Hyvä spekulointia löydät esim. Mikan blogista täältä







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti