keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Keventelyn sietämätön keveys

Maanantain treenit:
Max high box jump: 103 cm
Wod: Annie 50/40/30/20/10 tuplahyppyä ja vatsaa
Tulos: 6:18 PR

Keskiviikon treenit:
High speed squat 4 x 10 @ 40 kg
Metcon:
30 wall ball
5 hspu
30 air squat
20 wall ball
5 hspu
20 air squat
10 wall ball
5 hspu
10 air squat
Aika: 12:30




Salilla on tällä viikolla menossa kevennetty viikko. Nää viikot on yleensä henkisesti jotenkin raskaita. Ihan ku pääkopassa oli menossa kahden eri ihmisen väittely jatkuvasti:

a) hyvä homma kun on välillä vähän kevyempää. Kerkeää kroppa palautua
b) turhaa lonnimista. Lift heavy shit often!
a) nyt kun on keveympi viikko niin vois mennä salilla vähän mobbailee ja harjoittee uusia taitoja
b) nyt on pari pari päivää jo laiskotellut niin tempausmaksimin haku ja neljän tunnin amrap maistuis!
a) varmaan taas tän viikon jälkeen motivaatiokin on kasvanut ja treenit maistuu
b) jos liikaa lonnit niin ties vaikka et enää jaksais mennä treeneihin koskaan!

No jokatapauksessa päätin nyt antautua kevyemmän viikon vietäväksi ja lupasin itselleni, etten sotke sitä tekemällä Open gymeissä mitään jäätävän raskasta. Lisäksi lepopäiviä tälle viikolla tulee aika kivasti kun viikonloppu menee Tampereella Winter Wareissa.

Kyynerpäät sojottaa mihin sattuu


Annie

Maanantaina oli mielenkiintoista settiä. Alkuun otettiin boksihyppyjä maksimikorkeudelle. Viime viikollahan mulla kolahti sääri boksiin ja se on vieläkin kipeä. Tunnustan et nyt en uskaltanut laittaa korkeutta hirveästi. Jos toi sääri olis kolahtanut uudestaan niin varmaan itku olisi tullut. 103 cm oli korkein mitattu korkeus meikäläisellä ja sekin hirvitti.

Päivän varsinainen treeni oli benchmark-treeni Annie jossa ideana on tehdä vatsoja ja tuplahyppyjä toistoilla 50/40/30/20/10. Tehtiin tää viimeksi noi kuukausi sitten ja silloin tunaroin yli kahdeksan minuuttia ja mikään ei onnistunut. Nyt taas kaikki kulki kuin unelma ja nakutin kaikkien aikojen parhaan ajan. PR parani noin 40 sekunnilla. Ekat 50 ja 40 hyppyä meni putkeen, mutta 30 hypyn setissä tuli ihmeellinen stiplu. Oon löytänyt taas jyvän tuplahypyistä ja tällä hetkellä tuntuu et dominoin niitä täysin :)

Keskiviikko

Keskiviikon open gymeissä tein alkuun 40 kilolla high speed front squatteja eli idea oli mennä mahdollisimman hitaasti syväkyykkyyn ja tulla ylös räjähtäen. Liike oli alkuun tosi omituinen, mutta pääsin kärryille aika nopeasti. Räjähtävyydestä en tiedä mutta pakka pysyi ihan kohtuullisesti kasassa.

Loppuun vielä itse suunniteltu treeni jossa yhdistelin wall ballit, hupsut eli käsilläseisontapunnerrukset ja ilmakyykyt. Yleensä keksin ihan ok treenejä mut tää oli kyllä ohiveto. Ehkä osittain meni lekkeriksi sen takia et hupsut eivät kulkeneet yhtään ja se söi treeenistä intensiteetin. Ensi kerralla fiksummin.






1 kommentti:

  1. Haha, hyvä toi keskustelu pään sisällä. Just noinhan se menee!

    Ohjatun treenaamisen etuja on kyllä just toi että joku muu päättää koska on aika ottaa vähän rauhallisemmin. Itse kun ei aina osaa..

    VastaaPoista