torstai 16. tammikuuta 2014

Kuperkeikkoja ja sisäisen ninjan löytämistä

Päivän treenit:

Taitotreenit: kuperkeikkoja
Wod: pariwodi
100 wall ball
80 tuplahyppyä
60 istumaannousua 8 kg pallolla
40 boksihyppyä
20 burbeeta
Buy in, buy out. Kierros salin ympäri pari reppuselässä ja vaihto
Aika: 10:41

MufFit


Olipa jäätävän hauskat treenit!

Alkuun kikkailtiin erilaisia kuperkeikkoja perusasennosta, pienellä ponnistuksella ja lopuksi vapaasta käsilläseisontaasennosta. Yllätyin kun vähän puntissa tutis alkuun mut kun parit toistot oli alla niin sen jälkeen löysin oman sisäisen ninjani ja aloin nauttimaan hommasta.

Toi käsilläseisonnasta kuperkeikan tekeminen olis tärkeä oppia käsilläkävelyä ajatellen. Pitää ottaa näitä jatkossakin alkuun. Äkkiseltään saattaa kuulostaa et eihän kuperkeikassa ole mitään ihmeellistä mut se on pikkasen eri juttu tehdä 100 kilosena kuin silloin 10-vuotiaana.

Päivän varsinainen treeni oli pariwodi chipper-tyyliin. Alun buy inninä ja lopun buy outtina vedettiin parin kanssa yksi kierros salin ympäri reppuselässä. Naureskelin alkuun mielessäni et uskaltaako kukaan salin pojista ottaa mua selkäänsä, mut lopulta löysin itseni mua puolet kevyemmän tytön reppuselästä. Ja vauhti oli päätä huumaavaa, jos mulla olis vielä hiukset niin ne olis todennäkösesti hulmunneet tuulessa.

Eilen avattiin ilmoittautumien Crossfit Openeihin. Ympäri maailmaa kuka tahansa kuntoon tai ikään katsomatta voi osallistua näihin kinkereihin. Maanosien parhaat pääsevät jatkoon ja skabaavat regionaleissa ja sieltä parhaat menevät gameseihin jossa ratkaistaan kuka on "fittest on earth". Saa nähdä haastaako kukaan kolminkertaista mestaria, Rich Froningia. Jamppa on käytännössä eläin.






Mä olen kerran osallistunut Openeihin, tosin suoritettiin varsinaisista lajeista kaksi kun kuvaaminen ja järjestelyt meni meidän osalta liian vaikeiksi ja hommasta hävis ilo. Suosittelen silti kaikille suorittamaan kyseiset lajit osallistumaan karsinoihin vaikka et virallisella salilla treenaisikaan.

No, tosiaan tossa viime vuoden karsinnoissa tapahtui ehkä suurin itsensäylittäminen eli kaksi tempausta 60 kilolla vaikka ennen tuota lajia oma ennätys oli 50 kiloa. Muistan vieläkin sen hetken ku mulla oli puol minsaa jäljellä aikaa ja parit epäonnistuneet yrityksen alla ja sit lähti, täydellinen 60 kilon tempaus! No oikeasti se oli varmaan yks hirveimmistä tempauksista mitä ihmiskunta on tehnyt mutta ylös tuli ja fiilis oli aika hemmetin hyvä. Sen takia nämä kisat onkin nerokkaita kun niistä tulee se extrabuusti itsensäylittämiseen. Muuten sitä jää vellomaan liikaa sinne kuuluisalle mukavuusalueelle.

Viime vuoden ensimmäinen laji näytti tältä 

Proceed through the sequence below completing as many reps as possible in 17 minutes of:
40 Burpees
75 pound Snatch, 30 reps
30 Burpees
135 pound Snatch, 30 reps
20 Burpees
165 pound Snatch, 30 reps
10 burpees
210 pound Snatch, as many reps as possible

Tossa oli jo tosiaan muutama toisto pohjilla ennen kuin otin sen 60 kiloa ylös. On muuten vielä tälläkin hetkellä toi ennätys voimassa. Olen nyt viimeisen vuoden tehnyt kohtuullisen paljon duunia tekniikan suhteen ja nyt ollaan siinä hetkessä et lauantaina toi ennätys siirtyy historiaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti