sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Fly like an eagle

Loppuviikon treenit

Perjantai
Alkuun: 4 x 500 m soutua. Eri vastuksilla.
12 minutiin emom:
1 minuutti 3 x high hang power clean
2 minuutti 2 x high clean
3 minuutti 1 x clean
Lisää kiloja aloita taas alusta. Kilot 60/70/75/80

Lauantai (vierailu Crossfit Eagletownissa)
Voima/tekniikka: tempausta 40-60 kilolla. 1-3 toiston sarjoja. Raakana ja kyykkyyn.
Wod: 21-15-9 overhead squat and pull ups
Aika: 8:10





Perjantain treenit

Perjantain treeneissä koin sekä onnistumisia, että melkein itkupotkuraivareita. Treeninä oli 12 minuutin emom (every minute on minute) tyylinen treeni jossa tehtiin rinnallevetoja tälläisellä jaolla:

1. Minuutti
3 x high hang power clean 60 kg
2. Minuutti
2 x hang clean
3.minuutti
1 x clean

Tämän jälkeen lisättiin kiloja seuraaville kolmelle minuutille jne. Kilot mulla meni 60/70/75/80
60 kilolla tehtiin siis ekat kolme minuuttia, ei mitään ongelmia. Seuraavalle kiekalle mulla tuli pieni oikosulku aivoihin ja lähdin turhan reteästi latomaan tankoon 80 kiloa. Ensimmäinen veto "taskusta" ei tulkut ylös ja meinasin siinä vaiheessa käpertyä sikiöasentoon ja alkaa vollottaa. Kello kävi ja tiesin et jos haluun tehdä tän treenin niin pitää pudottaa kiloja. Vaihdoin nopesti tankoon 70 kiloa ja tein sarjan loppuun ilman suurempia ongelmia.




Seuraavaan kiekkaan 75 kiloa sekin meni kohtuullisesti. Sen jälkeen käytiin henkinen taisto, latoako taas 80 kiloa ja ottaa riski et homma jää taas puolitiehen vai tyydynkö 75 kiloon? Seinälle valmentaja oli kirjoittanut tussilla "älä pelkää epäonnistumista" ja päätin kokeilla 80 kilolla ja onnistuin kolme kertaa siinä missä olin muutamaa minuuttia sitten epäonnistunut. Henkistä hommaa!

Ilman tätä lopun onnistumista tästä olis jäänyt katkera maku sillä mun rinnallevedot oli huonoja. Alasmeno kesti ikuisuuden ja taas se aasinloikka riivas eli alastulossa olin vähintään 5 cm edempänä kuin lähtiessä.


Vierailu Crossfit Eagletownissa



Fly like an eagle

Lauantaina oli ohjelmassa vierailu Kotkaan Crossfit Eagletowniin hyvän ystäväpariskunnan kanssa. Otettiin alkuun tempauksia, ja jos perjantaina ei kulkenut rinnallevedot niin lauantain tempaukset oli säälittäviä. Kerran tuli jopa tangosta päähän :). Liekö keskittymisvaikeuksia vai kroppa väsynyt, tiedä häntä. Kaverit vieressä pistivät molemmat omat ennätyksensä uusiksi.

Ilme: "ei tästä mitään tule". No eikä tullut


Lopun wodi meni taas hyvin. Treenissä oli valakyykkyjä 40 kilolla ja leukoja 21-15-9 toistoa aikaa vastaan. Valakyykyissä tein heti alkuun 15 toistoa putkeen ja sen jälkeen pienen levähdyksen jälkeen loput kuusi. Leuanvedoissa tein ekalla kiekalla 10 putkeen ennen kuin piti ottaa skidisto happea. Jotenkin kummasti kroppa heräs loppua kohden ja sain vielä runtattua viimeisen kiekan valakyykyt putkeen, mutta leukoja tein jostain syystä seitsemän ja levähdyksen jälkeen loput kaksi.

Epäonnistumisista huolimatta parin tunnin treenisessio oli kyllä taas silkkaa iloa. Oli myös todella hauska tutustua Kotkan Crossfit-boxiin. Sielläkin oli loistava tunnelma ja tekemisen meinkinki sekä kannustavat valmentajat joilta vierailijakin sai loistavia vinkkejä.

Ensi viikolla olis tarkoitus mennä lujaa. Jostain syystä viime viikon treenien jälkeen en ollut niin loppu kuin normaalisti eli joko oma kunto on noussut tai sit en ole antanut ihan kaikkeani treenissä. Vaikea sanoa mut ensi viikolla testataan hieman omia rajoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti