torstai 9. tammikuuta 2014

Pillitystä ja käsilläseisontaa

Keskiviikon treenit
Voima: takykyykky emom (every minute on minute) 3 toistoa 90 kg
Voima2: penkkipunnerrus 5 x 3 80 kg ja 1 x 90

Torstain treenit
Taito-osio: käsilläseisonta
Wod: 3 kierrosta
3 minuutin amrap 10 ilmakyykkyä, 8 toestobaria, 6 punnerrusta
Kierrosten välissä 2 minuutin lepo
Tulos: yhteensä 10 kierrosta (viimeisen kierroksen tulokset merkittiin, siinä tuli 3)

Ilottelua


Keskiviikon treeneistä jäi vähän kakan maku suuhun. Aikatauluista johtuen en päässyt Vantaalle treenaamaan joten päätin mennä duunin salille kyykkäämään ja kokeilemaan miltä penkki tuntuu todella pitkän tauon jälkeen.

Crossfitin yksi perusajatuksista on olla fyysisesti valmis erilaisiin tilanteisiin (general physical preparedness) eli periaattessa olosuhteista riippumatta pitäisi aina olla valmis iskemään tiukan treenin kimppuun koska tosielämän haasteetkaan harvemmin katsovat ajankohtaa. Jostain syystä mulla oli kunnon asenneongelma päällä ja tuntu et kaikki on vinksallaan, sukat jäi kotiin ei voi treenaa, kengät tuntuu oudolta ei voi treenaa, salin telkkarista tulee kolmas kivi auringosta ei voi treenaa, paikat on jumissa ei voi treenaa jne. Hirveätä pillitystä isolta mieheltä. Opin tosta pari asiaa

a) lopeta se pillitys
b) Suunnittele treenis paremmin niin ei jää energiaa pillitykseen

Pistin pillityksestä huolimatta kellon käyntiin ja ajatuksena oli tehdä 12 minuutin ajan jokaisella minuutilla 3 toistoa takakyykkyä 90 kilolla. Kyykyt tuntuivat todella oudoilta, ihan kuin olisin kyykännyt ensimmäistä kertaa elämässäni. Loppua kohden onneksi paranivat ja ihan ok fiilis. Penkissä otin muutamia satseja 80 kilolla ja sen jälkeen kokeilin muutamia ykkösiä joista 90 kiloa tuli ylös mutta 100 kg jäi rinnalle. Tästä kerrasta ei siis jäänyt hirveästi jäänyt jälkipolville tarinaa, mutta ehkä kuitenkin opin jotain mentaalipuolella

Torstai

Torstaiksi olin ajatellut lepopäivää, mutta onneksi ohjelmassa oli kevyempää settiä luvassa eli käsilläseisontaa ja kehonpainolla tehtävä metcon. Otettiin alkuun noin 20 minuuttia käsilläseisontaa kaverin tukiessa ja seinää vasten. Vähän jäi vielä menohaluja harjoitella käsilläkävelyä, mutta täytyy varmaan jossain Open Gymissä käydä testailemassa.

Lopputreenissä oli ajatuksena tehdä yhteensä 3 kpl 3 minuutin amrappia kyykkyjä, toes to baria ja punnerruksia. Vaikka tehtiin pelkällä kehonpainolla, niin oli kohtuullisen raskasta ja hiki roiskui. Huomasin kropassa alkuviikon treenien painon ja en ole todellakaan tyytyväinen tän päivän tulokseen, mutta menköön.

t2b latailua


Huomenna on todellista ilotulitusta luvassa kun pääsee Anni Vuohijoen oppiin aiheena tempaus! Odotan tätä lievästi sanottuna innoissani. Viimeksi Anni kävi vetämässä meille rinnallevedosta koulutuksen ja sain itse siitä todella paljon irti.

Tätä huomenna



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti