sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Lennokas viikonloppu takana!

Lauantain treenit
Wod: 
50 punnerrusta
50 tuplahyppyä
40 wall ball 8 kg
50 tuplahyppyä
30 kahvakuulatempausta 20 kg (15/15)
50 tuplahyppyä
20 burpeeta
50 tuplahyppuä
10 ghd-vatsaa
Aika: 15:45

Sunnuntain treenit
Tempausvetoja: 3 x 40/50/60/70
Wod: luncbreak  40 kg tangolla eli:
10 shoulder press
15 ohs
20 push press
25 front squat
30 push jerk
35 back squat
Aika: 13.15 tai jotain sinne päin

Tunnelma lauantain Open Gymin jälkeen


Viikonloppu meni treenien osalta nappiin!

Lauantai-aamun henkisen taiston jälkeen suuntasin boksille tarkoituksena jättää tangot rauhaan, mutta tehdä kuitenkin kohtuullisen raskas treeni. Tuplahypyt ovat lähiaikoina menneet mulla todella surkeasti mut lauantaina ne kulki kuin unelma. Treenin aikana tuli 250 hyppyä ja näiden aikana vain muutama kämmi. Pari 50 settiä meni nätisti putkeen. Oon tässä viimeaikoina uudistanut kokonaan mun tuplahyppytekniikan teemalla "pois aasinpotkusta" ja nyt se alkaa tuottaa tulosta. Pystyin vetämään ton 50 helposti putkeen hengästymättä.

Levitoin


Lauantain treenien juttu oli nimenomaan tuplahypyt. Muut liikkeet olivat simppeleitä. Setti lähti liikkeelle 50 punnerruksella jonka jälkeen 50 tuplahyppyä ja 40 wall ballia 8 kg pallolla. Noi wall ballit oli aika jäätäviä noiden punnerrusten jälkeen. Ojentajat huusivat hunajaa. Treeni loppui 10 ghd-vatsaan. Aivan loistava liike. Tein kyseistä liikettä ekaa kertaa metconissa ja todellakin otan sen vakiokalustoon. Vaikka liikettä tehtiin vain 10 niin silti sunnuntaina vatsalihaksissa tuntu et oli tehnyt jotain.

Tempaisin


Iltasella nilkka alkoi kiukuttelemaan. Voi olla et ku 100 kilonen janari hyppii päivän aikana 300-350 kertaa 10 senttiä ilmaan niin sillä on vaikutusta asiaan. Kipu oli ennen nukkumaanmenoa yllättävänkin kova mut aamulla täysin kateissa. Ihme kremppailua ollut lähiaikoina. Ei onneksi mitään vakavaa mut just silleen et pistää ärsyttää.

Sunnuntain "lunchbreak"

Hyvää settiä oli myös sunnuntaina. Otin alkuun maastavetoa tempausotteella. Tarkoituksena oli kehittää tempauksen lähtöasentoa ja ensimmäistä vetoa. Tuntu hyvältä siihen asti kun tanko kolahti viime viikon boksihyppyonnettomuuden runtelemaan sääreen.


Päivän pihvi oli kuitenkin "lunchbreak" - treeni (treenin idea) jonka teimme yhdessä treenikaverin kanssa 40 kilon tangolla. En lähtenyt vetämään verenmaku suussa tällä kertaa vaan keskityin siihen et liikkeet on "täydellisiä". Kyykyt meni mukavan syvään ja muutenkin jäi aika hyvä fiilis. Valakyykkyjen kohdalla meni vähän turailuks mut muuten ihan ok suoritus.



Loppuun otin vielä tekniikkamielessä etu- ja takakyykkyä pausella eli jäin kyykyn ala-asentoon muutamaksi sekunniksi. Tää on loistava tapa kehittää omaa kyykkyä. Varsinkin vähän isommilla painoilla pause pakottaa sut pitämään selän suorassa sillä ainakaan itse en pääse enää ylös jos selän asento romahtaa.

Ensi viikolla taas hauskoja treenejä luvassa ja perjantaina reissu Tampereelle katsomaan Winter War-finaalia!

Alla video yhdestä pause-kyykystä. Ala-asennossa huomaa kun selkä pikkaisen pyöristyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti