perjantai 3. tammikuuta 2014

Räpiköintiä Annien kanssa

Päivän treenit:

Aamutreenit: Ilottelua Liikuntamyllyssä. Leukoja, mobbailua ja Clean %& Jerkkiä 1-3 toiston sarjoja max 90 kg

Iltatreenit:
Voimaosio: Maastaveto 5 x 5/80/90/100/110/110 (Tarkoitus oli tehdä noin 60 % omasta vitosmaksimista)
Wod: Annie eli 50/40/30/20/10 Double underia ja vatsaa
Tulos: 8:35


Tämä oli oikeastaan aika identtinen päivä eiliseen verrattuna. Aamulla liikuntamyllyyn, kotiin päikkäreille ja illaksi Crossfit Vantaalle. Tällä kertaa aamun sessiossa maltillisesti lähinnä fiilistellen. Otettiin alkuun jonkin verran leukoja ja muuta kikkailua tangolla ja renkailla. Sen jälkeen Clean & Jerkkiä 1-3 toiston sarjoissa ja tietenkin ykkösmaksimia haettiin :).



Paras terä meni jo eilisissä treeneissä, joten itsellä luvut jäi tänään 85 kiloon. Se oli päivän kunto sillä 90 kg ei enään vaan tullut ylös. Liikuntamylly on kyllä huikea paikka josta löytyy kaikki tarvittava levypainoineen,köysineen, leuanvetotankoineen, renkaineen yms. Suosittelen visiittiä!




                                      Todiste: Pony juoksemassa  

Räpiköintiä Annien kanssa

Iltapäivällä vantaalla otettiin alkuun maastavetoa maltillisilla painoilla. Homman juju oli ottaa 60 % omasta vitosmaksimista, ei hajuakaan mikä se mahtaisi olla joten lähdin rakentamaan hommaa 80 kilosta 110 kiloon asti. Tohon kilomäärään asti selkä pysyi kohtuullisesti kasassa ja toistot oli hyviä. Sain tänään kivasti aktivoitua takareidet hyvien alkulämpöjen ansiosta ja se jeesas maveissa.

Totaalinen floppi tulikin sitten treenien päätteeksi kun ohjelmassa oli benchmark-treeni Annie eli tuplahyppyjä ja vatsoja 50-40-30-20-10 toistoa aikaa vastaan. Tuplahypyt on mun vahvuus ja pystyn niitä nakuttamaan hyvää tahtia. No, tänään näytin siltä et olisin hyppinyt ensimmäistä kertaa narulla. Ekassa 50 toiston sarjassa mulla tuli varmaan 20 stiplua. Kiroillakaan ei viitsinyt sillä siitä oli määrätty 20 burpeen sakko. Meni vähän sipuli jumiin mut päätin et en hermoile vaan nakutan niin nopeasti kuin pääsen. Lopputulemana oli kaksi minuuttia huonompi aika kuin mitä olen parhaillaan tehnyt eli 8:35. Säälittävä esitys. Positiivista oli se, että vatsat liikkuivat nopeammin kuin koskaan. Hypytkin lähti onneksi loppua kohti kulkemaan taas paremmin. Ei muuta kuin lisää treeniä.


Huomenna ajattelin mennä Open Gymille ja tehdä jonkun kevyemmän oman kehonpainon setin. Tosin jos aamulla tuntuu et kroppa olisi lepopäivän tarpeessa niin jään vällyjen väliin. Tullut nyt aika intensiivisesti treenattua joten en edes kokisi huonoa omatuntoa.

Loppuun vielä video 80 kg Clean & jerkistä. En päässyt kunnolla painon alle joten tuli kyllä melkein push pressinä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti