tiistai 21. tammikuuta 2014

Päin seiniä

Alkuviikon treenit

Maanantain treenit
Voima: push press 5 x 5 (60/70/75/75/80 x 2)
Wod:
3 kierrosta
Push press x 10 (60 kg)
Ab mat x 15
Jumping lunge x 20
Pull up x 15
KB swing x 10 (32 kg)
Aika: 8:10

Tiistain treenit
Voima: rinnalleveto (kyykkyyn) 5 x 5 (60/70/70/70/80)
Wod: 6 minuutin amrap
Dippi x 5 lisäpainolla
Wall Climb x 3
Tulos: neljä kierrosta ja dipit päälle





Maanantain setit

Maanantaina oli kroppa kohtuullisen energisessä kunnossa ja hyvin palautunut sillä sunnuntaina oli lepopäivä. Ohjelmassa oli push pres,s jota en ole tehnyt aikoihin. Tarkoituksena oli hakea oma vitosmaksimi eli raskaita toistoja luvassa. Viimeksi sain 75 kilolla tehtyä enää kaksi toistoa jonka jälkeen piti pistää painot takaisin telineeseen. Maaanantaina toi 75 kiloa meni niin nätisti viisi kertaa et innostuin laittamaan 80 kiloa tankoon. Tuo paino tulikin sit enää kahdesti ylös. Silti jäin tyytyväiseksi, toi on meinaan 7,5 kiloa ykkösmaksimista! Toki en ole vähään aikaan hakenut push pressissä ykkösmaksimia, mutta silti!

Päivän wodi olikin täyttä tuskaa. Homma lähti liikkeelle 10 push pressillä. Tangossa painoa oli 60 kiloa joka oli tähän treeniin aika passeli. Nakutin menemään ekan kierroksen kaikki liikkeet katkeamatta. Tähän olin hemmetin tyytyväinen, sillä en muista olenko koskaan tehnyt metconissa 15 leukaa putkeen. Tuntu hemmetin hyvältä. Tokalla kiekalla joutu jo jakamaan push pressit ja leuat kahtia ja kolmannella kiekalla kolmeen osaan. Vikan kiekan jälkeen joutu hetken miettiä tuleeko ennen treenejä popsittu sämpylä ylös. Ei onneksi tullut. Myös niska ja hartiat löi aikamoisen lukon päälle mut kunnon rullailu jeesas pahimman yli. Hirvee treeni.

Tiistain treenit

Rinnalleveto on mun yksi lemppareista vaikka olen siinä (kin) paska. Tein aikoinaan virheen siinä et harjoittelin liian sitkeästi rinnallevetoja raakana. Nyt kun yritän saada kunnolla kyykyn kautta niin se on kovin vaikeaa. Tuntuu - ja näyttää - et kyykky tulee liian hitaasti alas. Liike on ikäänkuin raaka rinnalleveto ja etukyykky. Sama ongelma on mulla myös tempauksessa eli kun saan ton kyykkyyn putoamisen kondikseen niin sit alkaa näyttää hyvältä. Ja toki myös parit muut pikkuvirheet pitää korjata :)




80 kilon sarjaan joutu jo laittaa rillit päähän. Tässä sarjassa sai jo todella tehdä duunia. Kilojen vetäminen rinnalle ei ollut mikään ongelma, mutta ylöstulossa yläselkä pääsi vähän pyöristymään





Wod oli lyhyt, mutta kiihkeä. Kuuden minuutin amrap kahdella liikkeellä. Ensimmäisenä dipit joihin päädyin laittamaan 10 kiloa lisäpainoa. Huomasin vikoissa toistoissa, että pari dippiä jäi hieman vajaaksi. Ei ollut tarpeeksi voimaa. Wall climbit meni kohtuullisen hyvin. Ainakin tuntuivat vähemmän lyllertämiseltä kuin viimeksi.

Päin seiniä


Huomenna olisi tarkoitus keretä Open Gymille ja ohjelmassa olisi taitoharjoittelua muscle uppien parissa ja maastavetoa.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti