tiistai 7. tammikuuta 2014

Watti kerrallaan

Alkuviiikon treenit

Maanantai
Alkuun: 13 minuutin emom soutua elijokaisella minuutilla  30 sek soutua täysillä, 30 sekkaa lepoa
Voima: shoulder press 5 x 5 (40/50/55/55/55)
wod: 15 minuutin amrap
5 push press 60 kg
5 raakaa leukaa (ei kippausta)
Tulos: 7 kierrosta

Tiistai
Voima: Hang clean 5 x 5 (40/50/60/70/70)
Wod: 5 kierrosta
6 high hang clean 50 kg
12 kahvakuulaswingiä 32 kg
Aika: 10:28


Nyt on viimeisten parin viikon aikana tuntunut siltä, että koneistoon on tullut pari hevosvoimaa lisää. Saan tehtyä metconit paljon paremmin läpi lyhyemmillä tauoilla ja ajat ovat parantuneet. Myöskin palautuminen on ollut aivan toista luokkaa.

Mietiskelin eilen, et olenko tehnyt jotain toisin viimeaikoina ja löysin sieltä muutamankin jutut:


  • Palautusjuoma (Nortforce) on tehnyt paluun mun elämään. 
  • Olen ottanut joka päivä D-vitamiinia, kalaoöljyä ja magnesiumia
  • Lähes joka yö tullut kunnon yöunet
  • Kohtuullinen ruokarytmi
  • Panostanut selkeästi enemmän mobbaukseen
The one and only


Tossahan alkaa olemaan jo peruspilarit kunnon palautumiseen. Jätin tossa kuukausi sitten palautusjuomat pois ja tein pienen ihmiskokeen ajatuksena et josko paino putoaisi. No eihän se pudonnut mut palautumisessa huomasin kyllä selkeän eron nyt jälkikäteen ajateltuna. Toki noi muutkin tekijät vaikuttavat mut kyllä pidän sitä tärkeänä et saan heti treenin jälkeen imuroitua proteiinit kroppaan. Voipi olla et osa vaikutuksista on ns.henkisiä, mut ihan sama kunhan toimii :)

Pohkeelle kyytiä


Magnesium on kyllä sellainen lisäaine et ilman sitä tulis itku silmään niin salilla kuin kotona. Salilla sitä menee kilokaupalla kun ei muuten tanko pysy mun hikisissä sormissa ja kotona menee pillerin muodossa. Magnesium vaikuttaa erityisesti unenlaatuun, palautumiseen ja ehkäisee mm. kramppeja.

Mulla on myös pullo suihkutettavaa magnesiumia, mutta sen tehoa en ole vielä huomannut. Kerran kun suihkuttelin sitä niin se lähinnä kutitti iholla niin paljon, että piti pestä se pois. 

Näinhän sitä magnesiumia laitettiin:





Alkuviikon treenit

Alkuviikosta tuli tahkottua hyviä treenejä. Maanantaina oli tulilla meikäläisen yksi heikkouksista eli raakaleuat. Treeninä oli kahden liikkeen setti jossa yhdistettiin raakaleuat ja push press. Hyvä treeni joka ei ottanut niinkään hengitykselle, mutta voimille kyllä. Pohjille otettiin shoulder pressiä, jossa tehtiin vitossarjoja. Viimeisin sarja meni kivasti 55 kilolla kohtuu helposti, kun noin kuukausi sitten jouduin käyttämään samaiset painot välillä telineessä kesken sarjan.

Otin myös ennen maanantain treenejä soutuinterwalleja niin, että 13 minuutin ajan aina 30 sekuntia täysillä soutua ja 30 sekuntia lepoa. Toimi hemmetin hyvin! Sain kropan kivasti auki ja samalla työstettyä koneistoa. Ei kuitenkaan syönyt varsinaisesta treenistä paukkuja.


Maanantain treenit:
Alkuun: 13 minuutin emom soutua elijokaisella minuutilla  30 sek soutua täysillä, 30 sekkaa lepoa
Voima: shoulder press 5 x 5 (40/50/55/55/55)
wod: 15 minuutin amrap
5 push press 60 kg
5 raakaa leukaa (ei kippausta)
Tulos: 7 kierrosta

Tiistain treenit jätti kyllä merkkinsä tähän kaveriin. Treenissä pääliikkeinä oli rinnalleveto riipusta ja kahvakuulaswingit. Kettumainen yhdistelmä ja vielä lisänä treeniin oli 20 burpeen buy in ja buy out eli kierrosten alkuun ja loppuun mukavat extraburpeet. Treenin jälkeen tuijotin muutaman minuutin seinään ja tajusin miltä tuntuu kun on juuri tehty lobotomia. Jäätävä treeni. Päädyin tällä kertaa ottamaan treeniin 50 kiloa sillä "high hang clean" ei ole mulle entuudestaan tuttu. Meni kuitenkin kohtuullisesti.

Alun voimasarjoissa nakuteltiin vitossarjoja myöskin riipusta, mutta polven yläpuolelta. Tämä oli mulle tutumpi ja siinä viimeiset sarjat meni 70 kilolla. En muista, että olisin koskaan tehnyt riipusta ainakaan vitosia tollasilla kiloilla ja jäi vielä pelivaraakin.

Tiistain treenit:
Voima: Hang clean 5 x 5 (40/50/60/70/70)
Wod: 5 kierrosta (ennen kierroksia ja jälkeen 20 burpeeta)
6 high hang clean 50 kg
12 kahvakuulaswingiä 32 kg
Aika: 10:28

Erinomainen aloitus viikkoon. Huomenna todennäköisesti piiiitkästä aikaa penkkihommia ja keuhkoille lepopäivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti