sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Tempausklinikalta terveisiä!

Loppuviikon treenit

Perjantaina: Tempaustreenit (tekniikkaa) by Anni Vuohijoki
Lauantaina: Tempaustreenit:

4 x 3 korkeasta riipusta tempaus (30/40/45/45)
4 x 3 matalasta riipusta temapaus (40/45/50/50)
4 x 3 tempaus (maasta) (40/50/55/60)
4 x 3 kiinaisia vetoja ja tempausvetoja (max 70 kg)



Huh huh, kyllä oli huikea tempauskoulutus! Anni Vuohijoki kävi pitämässä meille perjantaina ja lauantaina kunnon tempausklinikan. Perjantaina keskityttiin puhtaasti tekniikkaan ja tehtiin liikkeitä pääsääntöisesti pelkällä tangolla. Sen jälkeen annettiin oppien muhia yön yli ja lauantaina tehtiinkin jo ihan kunnon tempaustreenit ja otettiin kilot mukaan.

Tehtiin alkuun riipusta eri korkeuksilta ja sen jälkeen otettiin maasta. Vaikka pohjilla oli todella paljon toistoja ja energiat alkoi olemaan aika vähissä niin silti pystyin viimeisellä toistolla ottamaan 60 kiloa, joka on mun ennätys, HELPOSTI ylös. Tuntu todella siltä, et ennätykset tullaan päivittämään tässä lähipäivinä.

Näiden kahden päivän aikana tajusin nipun asioita joiden prosessoimiseen menee tovi, mutta tässä pari pääkohtaa mihin kiinnitän huomiota jatkossa temmatessa:
  • Ei hyppyä eteenpäin
  • Räjähtävä liike, nyt menee vielä hidastettuna

Vedin käytännössä kaikki sarjat "hook gripillä" eli peukalo sormien alla ja tästä oli todella paljon hyötyä kun tanko pääsi pyörimään paremmin. Perjantaina mulla pääsi pari kertaa aukeamaan sormilukko, mutta lauantaina pistin sellaiset kasat magnesiumia käsiin et ote pysyi todella hyvin. Kun lopetettiin treenit niin mun paikka näytti siltä kun siellä olisi lumimyrsky. Kurkkasin myös treenin jälkeen peiliin ja huomasin et koko naama oli kauttaaltaan mankussa :).

Loistava päätös siis treeniviikolla, tällä viikolla vähän lipsahti kun tuli kuusi treeniä putkeen. Onneksi välissä oli vähän keyvempiäkin treenejä niin ei kokonaisuutena tullut turhan kuluttava viikko. Tosin tällä viikolla meni vähän penkin alle nukkumiset ja erityisesti ruokapuoli oli ihan suolesta, mutta kerkeehän sitä taas syödä hyvin ENSI VIIKOLLA.

ps. Jonnan blogista loistava kuvaus tempauskoulutuksesta, itsellä on aivot tiltissä eilisestä illanvietosta joten ei pysty näpyttelee enempää - > nukkumaan



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti