tiistai 14. tammikuuta 2014

Soijaa pukkaa, vai pukkaako?

Alkuviikon treenit

Maanantai:
Voima: etukyykky 5 x 3 (60/70/80/80/80)
Wod: 4 kierrosta:
Jumping push ups x 5
Front squat x 6 (60kg)
2 bar muscle up (skaalasin raakoihin chest to bar-leukoihin)
Buy in, buy out 1 kierros askelkyykkyjä salin ympäri 25 kg levy pään päällä
Aika 8:40

Tiistai:
Voima: Push jerk 5 x 3 ((60/70/80/80/80)
Wod: 21 - 15 - 9 toistoa push jerk 50 kg ja kahvakuulaswing 32 kg
Aika: 3:36


Swing when you're winning

Maanantain sessiot

Eilen mentiin aika iloisissa tunnelmissa. Viikonlopun tempausklinikalta tuli todella outoja sivuvaikutuksia eli huomattavasti parantunut liikkuvuus joka tuntui erityisesti kyykätessä. En muista onko koskaan kyykyn ala-asennossa oleminen tuntunut noin luonnolliselta kuin maanantaina etukyykkyjä tehtäessä.

Voimaosuudessa oli siis maanantaina etukyykyt 5 x 3 sarjoissa, niin että vikat 2-3 sarjaa tehdään 80 % omasta kolmosmaksimista. Menohaluja olisi ollut isompiikin kiloihin, mutta menin ohjelmoinnin mukaan. Lähiaikoina kyllä tämänhetkinen 105 kg ykkösmaksimi tulee jäämään historiaan, niin hyvältä meinaan tuntui.

Wodi oli omalla tavallaan haastava. Noi setin alkuun ja loppuun tehtävät askelkyykyt teki tästä treenistä todella hapokkaan. Treenin jälkeen tuli jopa minikramppeja perseeseen ja tiistaina jopa istuminen oli paikoitellen vaikeaa. Hyppypunnerrukset olivat uusi tuttavuus meikäläiselle. Niissä tehtiin siis normaali punnerrus niin, että kädet ja jalat hyppäsivät ilmaan ylöstulovaiheessa. Hauska liike, täytyy ottaa vaikka alkulämmittelyihin mukaan.

Tiistain sessiot

Tiistain voimaosioissa oli Push jerk. Alkuun tehtiin myös lämmittelyksi kulmasoutuja ja niskan takaa jerkkejä. Mulla oli tänään vähän kireyttä vasemmassa olkapäässä joka pisti pienen henkisen käsijarrun päälle mut muuten tuli ihan mukavasti ylös. Liike pitäisi olla vaan tuplasti nopeampi.

Päivän wodi oli aika pikainen. Push jerkkiä 50 kilolla ja kahvakuulaswingejä 32 kilolla toistoilla 21-15-9. Ekassa sarjassa pääsiin 15 toistoon kunnes oli pakko pudottaa maahan. Kirosin kyllä tätä jälkeenpäin, olisi pitänyt lepuuttaa rinnalla. Nyt meni turhaa energiaa rinnallevetoihin. Kahvakuulat meni kaikki putkeen ja niissä ei ollut mitään ongelmia.

Loppuun vielä 100 lekan iskua



Oranki lekanhakkuupuuhissa

Soijaa pukkaa, vai pukkaako?

Mulla on normaalisti sellainen aineenvaihdunta et ei tarvitse kuin yskästä niin hiki roiskuu. Normaalisti mun "työpiste" salilla on hien ja magnesiumin kyllästämä ja onpa mua joskus "soijakuninkaaksikin" salilla kutsulla. Tämän viikon treeneissä kuitenkin on tapahtunut omituisia juttuja. Paidassa on ollut myös kuivia kohtia treenin päätteeksi. Eli joko en ole tehnyt tarpeeksi kovalla intensiteetillä tai kunto on noussut. Pistän tällä kertaa rahat tohon jälkimmäiseen veikkaukseen :).

Muutenkin nyt on taas tällä viikolla ollut kroppa hereillä todella hyvin. Olen muistanut ottaa jokapäivä vitamiinit, magnesiumit ja kalaöljyt ja ruokapuolikin on ollut hyvällä mallilla ja viime yönä tuli yhdeksän tunnin unet. Eron jaksamisessa huomaa selkeästi. Lisää tätä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti