sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Lauantain pläjäys (treeniä ja Olli Sovijärven luento)



Deload-viikko alkaa vihdoin lähennellä loppuaan. Olen malttanut lepäillä ja treenata selkeästi kevyemmin kuin normaalisti. Totaalilepopäiviäkin on tullut muutamia. Tosin torstain kyykkysessiot olivat aika tiukat ja jaloissa tuntui pari päivää aika huteralta.

Eilen Crossfit Vantaalla järjestettiin Olli Sovijärven seminaari aiheesta suorituskyvyn optimointi. Luento herätti paljon ajatuksia ja pisti taas miettimään omia tekemisiä. Olen hakenut omaan ruokavalioon semmoista kultaista keskitietä joka tukisi sekä aktiivista liikkumista, että painonpudotusta. Nyt ajattelin testata lisäämällä ruokavaliooni juureksia ja jatkan edelleen viljatuotteiden karttamista. Lisää luennosta Jonnan blogista.

Lanttusipsit


Lauantaina tein vielä pikaisen treenin.

10 min amrap
5 x c & j 50 kg
10 x pull up
15 x wall ball 9 kg
tulos: 4 kierrosta + 2 c & j



Aika klassinen tripletti. Klassista oli myös se että vedin ekan kiekan liian nopeasti ja sen jälkeen kierrokset alkoivat hidastua. Siinä oli sitä kuuluisaa poikamaista intoilua.

Ekalla kiekalla leuat putkeen, tokasta lähtien rikoin sarjat. Työnnöt meni parilla ekalla kiekalla putkeen, mutta lopussa oli pakko jakaa. Wall ballit meni putkeen yhtä heikkoa hetkeä lukuunottamatta. Jostain käsittämättömästä syystä otin vikalla kiekalla 11 toiston jälkeen levon. Heikko mieli.

Tosiaan kevennetty viikko takana ja huikea viikkoa edessä. Salilla alkaa uusi voimajakso uusilla liikkeillä, viikonloppuna Tampereelle Winter Wareja katsomaan ja Openit lähestyvät. Muutenkin huikea Crossfit-kevät tulossa!

2 kommenttia:

  1. Klassista oli myös se, että jätkä painoi 14 wall ballia 15 sijaan =) Hyvännäköistä tekemistä oli kaikin puolin herralla.

    VastaaPoista
  2. Hahha. Ylläri! Diggasin tästä treenistä mut lopussa olis kyllä tarvinnut kirittäjää. Ois pitänyt vaan puskea eteenpäin. Jäi vähän luovuttajafiilis

    VastaaPoista