torstai 26. helmikuuta 2015

Jalkahommia

Tikkurilan sali testattu


Alkuviikko  on mennyt aika pitkälti jalkaosastolla sillä tuo olkapää kremppailee edelleen. Ärsyttävää pikkuvaivaa ollut nyt päällä viimeaikoina, mutta treenejä soveltamalla pysyy kuitenkin liikkeessä.

Tiistain treenit

Voima: 10 min emom 4 x back squat 100 kg
wod: for 10 min, every starting 2 min do:
15 Cal row
20 aor squat

Emom oli loistava. Hemmetin raskasta, sillä palautukset jäi todella lyhyeksi. Saatoin tehdä elämäni parhaat kyykyt, tuntui että päääsin kunnolla pohjaan ja sain hyödynnettyä jopa pienen "pompun" pohja-asennosta. 

Loppuun tein vielä pienen loppuverkan jossa soutua ja ilmakyykkyjä. Kyllä alkoi lopussa jo painaa pirusti reisiä ja hengityskin laukkasi. 

Keskiviikon treenit

Voima: maastaveto
5 x 120/130/140

Wod: cf open modattuna
15 min amrap
9 x deadlift 70 kg
12 x KB snatch 24 kg (oikea käsi)
15 x box jump
Tulos: 5 kierrosta + 3 snatch

Selkä on nyt tervehtynyt täysin joten ei ollut mitään syytä miksi en pistäisi maastavetoon vähän isompia kiloja. Siitä kun olen vetänyt maasta yli 120 kiloa on noin 4 kk ja silloin menikin seuraavat kaksi kuukautta taas selän kanssa kiukutellessa. Silloin selkä ei ollut vielä parantunut täysin.

Nyt oli eri ääni kellossa ja vedot tuntuivat hyviltä, jopa kevyiltä. Vikan sarjan vedin 140 kilolla ja se liikkui ihan mukavasti ilman ongelmia. Pakka tuntui pysyvän ihan hyvin kasassa.

Loppuun tehtiin vielä CF open laji historiasta, modin toki punnerrukset kahvakuulatempauksiksi sillä punnertaminen ei ole tällä hetkellä mahdollista. Kroppa oli vähän pöhnänen ja vasta lopussa jalat alkoivat vertyä. Tein boksit hyppimällä enkä lähtenyt askeltamaan tällä kertaa. Kisa tai karsintatilanteessa luultavasti valitsen askeltamisen (mikäli sallittua) sillä meikälle se on kevyempää ja nopeampaa.

Torstain treenit

Voima: back squat 5 x 95/105/120

Ja torstaina taas takakyykkyä, jalat oli aika tukkoiset, mutta silti tuli isoin vitonen mitä olen koskaan tehnyt eli 120 kilolla. Pakko olla tyytyväinen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti