maanantai 23. helmikuuta 2015

Viikonlopun tankoilut



Loppuviikko menikin vähän olkapäätä varoen. Siihen tuli ihmeellinen kipu joka tosin lakkasi kun luottofysioterapeutti Tero Somervuori laittoi sen kuntoon. Ihme juttu kun lauantaina sitä särki niin maan penteleesti treenien jälkeen, mutta sunnuntaina käsi oli normaali! Kiitokset Terolle!

Perjantain treenit
Voima: back squat 5 x 105, 3 x 120 ja 1 x 135 kg

Wod:
5 rounds for time
10 ohs 50 kg
14 burpee
Time cap 11 min (4 rounds + 3 ohs)
Cash out: 2 rounds of walking lunges @ 25 kg plate

Olipa hauska setti. Valakyykyt meni yllättävän hyvin vaikka hieman arvoin tuota olkapäätä et miten se suhtautuu. Kesti hyvin, tosin illalla kipeytyi oikein kunnolla. Burpeet oli aika tuskaisia, hyppy tehtiin tangon yli ja se tuo aina ällöttävän lisän burpeisiin.

Takakyykyssä mentiin isommille kiloille kuin varmaan vuoteen. Viimeinen ykkönen tuli 135 kilolla ja tuli ihan ok:sti. Pr on 140 kiloa ja olen suhteellisen luottavainen, että tulee parannusta lähiaikoina. Vaikkakin enemmän arvostaisin jos saisin tehtyä useamman toiston vaikka 135 tai 140 kilolla.

Lauantain treeni

Emom 12 min
Eka minuutti 6 deadlift 100 kg
Toka minuutti 10 box jump

Mobility/assistant
5 x  10 ghd sit ups
5 x 1 min KB front squat hold

Lauantain treenit olivat lyhkäset ja kevyemmät. Olkapään takia oikeastaan ainoat liikkeet mitä pystyi tekemään olivat boxit ja mavet. Siksi siis niistä emom. Ihan ok setti.



Sunnuntain treenit

Sunnuntaina pitkästä aikaa raskaita rinnallevetoja. Otin kolmosia, kakkosia ja ykkösiä. Satkussa tuli stoppi vastaan. Loppuun vielä:

3 kierrosta aikaa vastaan
30 wall ball
20 burpee
10 cal row
aika: 11:17

Hauska rallatus. Koneistolle hyvä setti, ei kuitenkaan mikään törkeän paha. Tavoite oli pitää tasainen vauhti, mutta vikalla kiekalla repsahti noin minuutin pidemmäksi.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti