perjantai 13. helmikuuta 2015

Flashback: Karjalan Kovin karsinnat 2014

Viime aikoina ei ole tullut tehtyä hirveästi varsinaisia benchmark-treenejä, mutta aiempien vuosien karsintoja ja kisalajeja sitäkin enemmän. Keskiviikkona oli vuorossa Karjalan Koviempien karsinnat viime vuodelta. Karsintalaji oli mielestäni erinomainen ja ylistin sitä jo viime vuonna.




Ensimmäinen laji
5 min amrap
10 x box over
10 x thrusters 40 kg
Tulos: 95 reps
Viimeksi: 76 reps

Viime vuonna en siis saanut edes neljää kiekkaa täyteen, nyt meni hieman vajaa viisi kierrosta. Lähdinkin sillä asenteella tekemään, että viisi kiekkaa vaikka väkisin. No ei ihan mennyt, en vain jaksanut painaa vikan kiekan thrustereita putkeen vaan aika sekä kunto loppui kesken. Silti parani aika mukavasti tulos.

Toinen laji (Heti perään)
Löydä 1rm shouldert to overhead 6 min aikana
Tulos: 90 kg
Viimeksi: 92.5 kg

Viime vuonn aloitin 90 kilosta, feilasin 95 kg ja sain vielä juuri ja juuri 92.5 kg. Nyt aloitin 90 kilosta joka oli helppo, otin riskillä korotuksen sataseen ja se epäonnistui kahdesti. Ei jäänyt harmittamaan viime vuotta heikompi nosto sillä otin tässä tarkoituksella pientä uhkapeliä.

Kolmas laji (2 minuutin levon jälkeen)
10 min amrap
5 x power clean 60 jg
10 x chest to bar pull up
20 x du
Tulos: 181 reps
Viimeksi: 155 reps

Tässä lajissa tuli isoin parannus. Tuntui vain et kroppa toimi kuin unelma. Kymmenen minuuttia tuntui kyllä todella pitkältä ajalta, mutta sain pidettyä tasaisem tahdin alusta loppuun. Leuat vedin ykkösinä ja se oli ehkä se mistä ero viime vuoteen tuli. Silloin vedin kakkosia ja kolmosia jonka takia noutaja tuli aiemmin.

Kokonaisuutena siis tulos parani selkeästi ja hyvä fiilis. Tulen nyt testimielessä ottamaan hieman enemmän lepopäiviä, josko sillä olisi positiivinen vaikutus treeneissä jaksamiseen. Viime aikoina treenikunto on ollut vähän vaihtelevaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti