maanantai 2. helmikuuta 2015

Flashback: CF open 14.2



Every 3 minutes for as long as possible complete:
From 0:00-3:00
   2 rounds of:
   10 overhead squats
   10 chest-to-bar pull-ups
From 3:00-6:00
   2 rounds of:
   12 overhead squats
   12 chest-to-bar pull-ups
From 6:00-9:00
   2 rounds of:
   14 overhead squats
   14 chest-to-bar pull-ups
Etc., following same pattern until you fail to complete both rounds



Tuttu treeni viime vuoden Crossfit Openeineistä. Viime vuonna pääsin tässä treenissä hädin tuskin kakkoskierrokselle ja sain tehtyä ekan setin ja muutanan toiston tokasta setistä, yhteensä siis 177 toistoa. Nyt treeni meni huomattavasti paremmin ja koen jopa onnistuneeni hyvin tällä kertaa.
Ennen treeniä tehtiin vielä treenikaverin kanssa OHS kolmosia Winter Wareista tuttuun tyyliin eli 90 selunnin välein lisäsimme 5 kg, lähtöpaino oli 40 kg ja vika onnistunut kolmonen tuli 75 kilolla. Parettain tehtynä tässä tuo aika alkoi olemaan liian lyhyt, mutta treeni oli kyllä hyvä, mutta myös pirun haastava.
14.2 lähti mukavasti liikkeelle. Painoin ekan kierroksen aikaan 2:05 eli 45 sekuntia nopeammin kuin viime vuonna. Tein kaikki kyykyt putkeen ja leuat meni ykkösinä alusta loppuun. 
Tokalla kiekalle pääsin aika maltillisilla sykkeillä ja tein sielläkin kaikki kyykyt putkeen, aika alkoi käydä jo aika tiukaksi mutta sain kiekan loppuun muutama sekunti ennen kuuden minuutin aikarajaa.
Tässä vaiheessa olin jo aika rikki. Ajattelin kuitenkin, että nyt jokainen toisto on plussaa sillä tavoite oli päästä toiselle kierrokselle. Kyykyt oli tosi raskaita ja tein kolmosina ja nelosina. Kerkesin vielä leuoille ja sain raapastua 8 chest to baria. Treeni meni hyvin ja lopputulos oli 110 toistoa johon olen tällä kertaa todella tyytyväinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti