keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Push it



Muutama päivä ja sitten nautiskellaan vuoden suomalaisesta crossfit-tapahtumasta täysin rinnoin. Liput Tampereella järjestettäviin Crossfitin epävirallisiin sm-kisoihin ovat olleet hallussa jo hyvisssä ajoin. Crossfit Vantaalta pääsi useampi kilpailija skabailemaan  ja odotankin kunnon urheilujuhlaa.

Kirjoittelen (ehkä) myöhemmin vähän laajemman ennakkokatsauksen kisoista, mutta tässä tunnelmat viime vuodelta

Toissapäivän treeneissä mulla kulki pirun hyvin. Kevyempi viikko vaikutti näköjään positiivisesti sillä kroppa toimi kuin unelma.

Maanantain treenit
10 min emom
5 x push press 50 kg
rest of minute box over burpees
- rest one minute-
Parin kanssa 3 min amrap
3 x push jerk 50 kg
Tulos: 50 burpeeta, 27 push jerkkiä

Päätin alusta asti tehdä viisi burpeeta jokaisella kiekalla. Taktiikka toimi ja jokaisella kierroksella jäi 10-12 sekuntia aikaa levätä. Push pressit alkoivat tuntui lopussa raskailta, mutta sain painettua kaikki putkeen. Meikäläiselle kyllä toimii nämä emomit hyvin kun kello automaattisesti pakottaa tekemään tietyssä rytmissä. 

Emomin jälkeen oli minuutin lepo ja sen jälkeen parettain push jerkkejä. Nyt tapahtui jotain outoa, sillä tanko oli kevyempi kuin koskaan ja heiluttelin sitä ihan hurmoksessa. Ehkä kuvaavaa oli se että vikan kolmosen kerkesin tekemään kolmessa sekunnissa. Olis vielä maistunut muutamat toistot päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti