torstai 12. helmikuuta 2015

Pieniä onnistumisia takakyykyssä

Maanantaina oli duunista vapaapäivä joten se tarkoitti tuplatreenejä! Alla oli pari lepopäivää, joten hyvällä fiiliksellä suuntasin heti aamusta salille.



Otin alkuun hyvät lämmöt ja sen jälkeen tein pari erilaista treeniä:

Maanantain treenit (aamu)
10 min emom
Ekalla minuutilla 5 x squat clean 60 kg
Tokalla minuutilla 5 x push jerk 60 kg

7 min amrap
15 cal row
12 KB swing 24 kg
9 pull up
tulos: 3 rounds + 2 cal

Ideana emomissa oli hakea lähinnä tekniikkaa eli hyviä suorituksia. Kyllähän toi tanko kuitenkin rupesi painamaan loppua kohti, mutta toistot pysyivät tasalaatuisina loppuun asti. Se olivatko ne hyviä on katsojan silmissä :)

Loppuun vielä ww henkinen treeni hieman modattuna eli assault biken tilalla soutua ja chest to barit tein perusleukoina. Forkut meni tässä treenissä totaalisen jumiin ja koko seitsemän minuuttia tuntui aika raskaalta. Leuoissa varsinkin tuntui kuin olisi heilutellut 150 kiloista ukonmurikkaa.



Iltapäivällä luvassa oli voimaosuudessa kyykkyä ja vähän arvelutti miten jalat olivat palautuneet aamun sessiosta, mutta pelko oli turhaa. Sain kyykättyä kolmosen 125 kilolla joka on isoin kolmonen minkä olen ottanut. Tästä jäi kyllä huikea fiilis! Lopuksi vielä todellinen perseen jumiuttajatreeni:

8 min amrap
10/10 askelkyykkyä (takaräkissä) 50 kg
8 takakyykkyä 50 kg
5 hang cleania 50 kg
tulos: 3 kierrosta ja 2 cleania

Treeni oli muuten kevyt, mutta noi askelkyykyt....Alusta asti poltteli persposkia niin julmetusti. Sain kuitenkin jotenkin runtattua loppuun. Nyt keskiviikkona takamus on edelleen aivan jumissa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti