perjantai 6. helmikuuta 2015

Tiukassa on




Keskiviikkona oli uuden voimaohjelman mukaisesti takakyykkyä ensimmäistä kertaa pitkään aikaan. Otin viime viikolla jo vähän ensimakua, mutta nyt oli ensimmäinen varsinainen voimatreeni.

Jalat oli jotenkin jähmeänä ja en saanut ihan parasta tehoa irti mutta kokonaisuutena ihan ok treenit. Otin vitosia ja aloitin 90 kilosta päätyen 120 kiloon joka tuli tosin vain kolmesti. Olisin ehkä saanut tuon vuelä kerran ylös, mutta alkoi jo pakka pettää sen verran että katsoin parhaaksi jättää kolmeen toistoon.

Seuraavaksi tehtiin muutaman treenikaverin kanssa Cut the Crap-kisojen finaalilaji viime vuodelta.

50 x KB swing 32 kg
50 x thruster 20 kg
50 x double under
50 x box jump
5 x bar muscle up

Treeni ei ollut loppupeleissä kovin paha. Kroppa ei oikein herännyt itsellä, mutta sain tehtyä kohtuu tasaisella vauhdilla treenin loppuun ajassa 10:23. Swingit oli kaikista pahimmat tässä. Loppuun vielä kikkailin bar muscle uppeja Ja onnistuin tekemään kahdeksan putkeen, se on uusi ennätys! Tekniikka on kyllä vähän niin ja näin.



Tänään oli myös aika tukkoista tekemistä, tuntui, ettei kroppa ollut palautunut yhtään edellisen illan treeneistä. Treenien välissä oli 14 tuntia joten sekin voi vaikuttaa siihen ettei oikein lähtenyt kulkemaan. Tein hauskan kompleksin:

Hang clean + clean
Aloitus 40 kilosta, 90 sekunnin välein korotus 5 kilolla. Tulos: vika sarja 90 kilolla




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti