lauantai 14. helmikuuta 2015

Valakyykkyä omalla kehonpainolla

95 kg


Kun aloittelin treenihommia vajaa kolme vuotta sitten, en saanut tehtyå valakyykkyä edes tangolla. Puolitoista vuotta sitten juhlin kun sain tehtyä 60 kilolla uuden ennätyksen. Muistan kun asetin sen tavoitteksi ja epäilin pääsenkö koskaan noihin lukuihin. Näitä aikoja muistellessa tuntuu erityisen hienolta kun tänään valakyykyssä tein ensin kolme toistoa 85 kilolla ja lopuksi uuden ennätyksen 95 kilolla. Tuo samainen paino on tällä hetkellä oma kehonpaino, onko tämä nyt semmoinen kehonpainoliike? :)

Selkä on ollut nyt kunnossa ja treenit kulkeneet hyvin tällä viikolla. Kroppa on ollut huomattavasti palautuneempi ja mielikin virkeämpi. Olen ottanut hieman ylimääräistä lepoa ja viettänyt aikaa muuallakin kuin salilla, esim torstaina tuli piipahdettua kylpylässä rentoutumassa.

Vaikka tänään tuli ennätys niin kyykyt lähti alkuun vähän heikosti liikkeelle, 70 kiloa tuntu vähän takkuiselta, mutta 80 kiloa liikkui jo kivasti. Laitoin tankoon 85 kiloa jonka ensin feilasin jo ekan toiston kohdalla, mutta seuraavalla yrityksellä sain tehtyä kolme toistoa. Sen jälkeen ennätystä jahtaamaan ja ensin 90 kilolla yksi toisto, sitten 95 kilolla tuuletusten kera uusi personal best-tulos! Kokeilin vielä kerran piruuttain sadalla kilolla pariin kertaan, mutta se jäi ensi kertaan.

Satkuakin yritin


Lauantain treenit
warm up/skilli 10 min emom
Eka minsa: 3/3 pistol squat
Toka minsa: 7 hspu

Voima: ohs 3 x 3, 2 x 1
70/80/85 ja 90/95PR

Wod: Chief
5 x 3 min amrap
3 power clean 60 kg
6 push up
9 air squat
Tulos: Kaikissa neljä täyttä, paitsi vikassa viisi

Kyykyissä vierähti tovi, mutta energiaa jäi vielä hauskaan metconiin. Legendaarinen chief joka on yksi lemppareista. Tein nyt hieman rauhallisempaan tahtiin, otin tavoitteeksi tehdä joka kiekalla neljä täyttä rundia ja treenikaverin kanssa päätettiin, että vikalla tehdään viisi. Ja näin tehtiin. Loistava treeni.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti