perjantai 20. helmikuuta 2015

Raastotreeni

Olo oli eilen kuin olisi katujyrän alle jäänyt. Tehtiin kisaryhmän treeneissä semmoinen raasto, että oksat pois. Idea treeniin tuli Crossfit Linchipin moster smash-konseptista. Treeni kesti itsessään lähes tunnin, vaikkakin lepojaksoja tuli hyvin.

Voimistelijalupaus


Treeniin kuului viisi 5 minuutin amrappia. Jokaisen amrapin välissä oli 5 minuutin lepo. Tehtiin setti pareittain niin, että omalla lepovuorollaan pari laski toiselle toistoja ja toimi "tuomarina"

Ensimmäinen setti:
5 min amrap
7 thrusters 40 kg
7 pull up
Tulos: 5 kierrosta + 10 toistoa

Eka setti aika mukavasti. Tein kaikki leuat putkeen joka ei ole meikäläiselle itsestäänselvyys. Thrusterit myös kaikki putkeen. Setti muistutti hyvin paljon Frania, tästä tulikin mieleen et kohta alkaa olemaan taas Franin aika. Se on meikäläisen inhokkitreeni.

Toka setti
5 min amrap
5 x deadlift 102,5 kg
5 x hspu
Tulos: 5 kierrosta + 1 mave

Tokaan settiin mentäessä forkut oli vielä aika jumissa ekasta setistä. Onneksi tajusin vetää kaikki mavet sormilukolla, säästi huomattavasti forkkuja. Mavet meni ilman ongelmia vaikka niitä vähän alkuun jännäsin näiden selkäongelmien takia. Hupsut meni muistaakseeni vikaa kiekkaa lukuunottamatta putkeen.

Kolmas setti
5 min amrap
5 x power clean 52,5 kg
25 x du
Tulos: 5 kierrosta ja ?

Ajattelin alkuun et tämä olisi kaikista helpoin setti. Liikkeet ovat omia vahvuuksiani. No ei ollut. Tanko painoi vähintään sata kiloa ja tuplahypyissä alkoi jalat kramppaamaan oikein kunnolla. Viisi minuuttia tuntui todella pitkältä ajalta.

Neljäs setti
5 min amrap
10 cal row
5 burpee over rower, lateral
Tulos: 4 rounds + 8 cal

Neljännessä setissä ei ollut onneksi tankoa enää mukana. Soutu tuntui ihan ok:lta mutta burpeet oli tahmeita. Onneksi niitä oli niin vähän, että pystyin jotenkin aina rutistaa ne.

Viides setti
5 min amrap
7 box jump
7 toes to bar
Tulos: 5 + 3

Vikassa setissä tuntui jo hyvältä kun tiesi, että loppu häämöttää. T2b alkoi tuntua raskaalta ja olkapäässä vähän juili joten en saanut niihin hyvää rytmiä, mutta boksit meni todella hyvin. Ei tullut mielenkään askeltaa vaan hypin toistot alusta loppuun hyvällä rytmillä.

Kokonaisuutena aivan törkeän hyvä treeni. En silti ihan joka viikko tekisi tämmöistä treeniä, mutta kerran kuussa aika passeli. Erittäin monipuolinen setti.

rive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti