torstai 29. tammikuuta 2015

FAIL


Kynteenkin tuli pipi

Paskaa. Se jäi päällimäisenä mieleen eilisistä leikkimielisistä painonnostokisoista. Ei pitäisi ihmisen kesken deload-viikon tälleen intoutua nostamaan paineettomalla ja löysällä vartalolla. Ajatuksena oli nostaa kolme tempausta ja kolme rive + työntöä ja niistä hakea parhaimpien nostojem yhteistulos.

Tempaus lähti sinänsä ihan lupaavasti käyntiin, 70 kiloa tuli ehkä hieman haparoivasti, mutta tuli silti. Tämän jälkeen korotin 75 kiloon eli jaettuihin PR rautoihin. Ei lähelläkään. Nolo pyllähdys maahan ja nostossa oikeastaan kaikki pielessä. Sitten jostain käsittämättömästä syystä ladoin tankoon 77,5 kiloa. Nosto oli itseasiassa aika lähellä onnistua, veto onnistui hyvin, mutta allemeno oli liian hidas ja homma kaatui siihen.

Pää ylös ja kohti työntöä. Aloitin taas reteästi 100 kilolla ja siihen myös lopetin. Kolme kertaa yritin saada tota painoa edes rinnalle siinä onnistumatta. Hämmentävää kun otin kuitenkin viime viikolla samalla painolla 3 toistoa riipusta...Tästä jäi kieltämättä vähän valju maku, mutta toisaalta eipä näitä hirveästi jaksa stressaa. Välillä pitää epäonnistua, jotta taas onnistumiset maistuu paremmalta ja muuta kliseistä lätinää.



Torstaina arvoin vielä et pitäisinkö ihan kokonaan lepopäivän vai tekisinkö jotain kevyttä. Tommi suostutteli kuitenkin kyykkäämään winter war-karsintojen tyyliin, tosin takakyykyllä. Loppuun otettiin vielä 15 minuutin paritreeni.

Kyykyistä olen yllättynyt sillä viimeinen onnistunut kolme toistoa tuli 120 kilolla. Huomioiden lyhyt palautusaika ja se et takakyykkyjä on tullut nyt tehtyä todella vähän niin olen hemmetin tyytyväinen. Teknisesti kyykyt eivät olleet hirveän nättejä, mutta jotenkin tuli semmoinen härkämäinen olo tänään. Yritin vielä 125 kilolla, mutta se jäi pohjaan. Jalat oli aivan vellinä jo siinä vaiheessa ja takareidet meinasivat kramppaa.

Loppusetiksi:

15 min amrap (parin kanssa)
50 punnerrusta (puoliksi, you go i go 5 reps)
50 synkronoitua ilmakyykkyä
50 burpeeta (puoliksi, vuorotellen aina yksi toisto)
50 synkroinoitua askelkyykkyä vuorojaloin
tulos: 2 kierrosta ja 50 punnerrusta

Hyvä loppusetti. Huomasi kyllä et jalat oli jo aika rikki. Pari kiekkaa kerettiin tekemään. Kyykyt tehtiin aina putkeen ilman lepoja, punnerukset aina viisi toistoa katkeamatta ja burpeet yksitellen. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti