sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Sunnuntaihöntsäilyä




Sunnuntain treenit

Lämmittely/skilli
10 mim emom
parittomalla minuutilla 5 x hspu
parillisella minuutilla 1 min lankku

Päivän treeni
20 min emom
1 minuutilla 10 cal soutua
2 minuutilla 10 leukaa
3 minuutiloa 15 wall ball-heittoa

Cash out
5 x 30 sec ring hold

Olin suunnitellut sunnuntaille lepopäivää mutta veri veti salille. Tästä tuli nyt kuudes treenipäivä putkeen. Normaalisti ei tule tämmöisiä putkia, mutta ensi viikolla on deload-viikko joten menköön. Toisekseen, rehellisesti sanottuna unohdin pitää lepopäivän viikolla. No tälle päivälle suunnittelin kuitenkin vähän kevyemmät setit.

Alkulämmöksi hupsuja ja lankkua. Lankku on mulle yhtä tuskaa, ehkä just sen  takia pitäisi tehdä niitä useammin. Hupsut oli myös vähän takkuisia mutta sain painettua ne aina minuutin aikarajan puitteissa ilman ongelmia.

Päivän setti oli pidempi treeni suhteellisen matalalla intensiteetillä. Kolmea eri liikettä aina vuorominuutein 20 minuutin ajan. Toimi. Leuat kulki tänään hyvin ja vetelin ne putkeen neljänteen settii  asti jonka jälkeen sarjat alkoivat hajota. Wall ballit meni suht kevyesti aina putkeen 15 toistoa. Soutu oli myös iisi, yhdistelmänä näistä kuitenkim tuli aika hyvä ja ehkä vähän rankempi mitä odotin. Tarkoitus kun oli vedellä semmoinen "sunnuntaihölkkä" mutta tästä kehkeytyi ihan tiukka setti.

Loppuun hain vielä kevyillä kiloilla tuntumaa tempaukseen. Tuntui oudolta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti