lauantai 24. tammikuuta 2015

Sawotta-hengessä





Aamulla heräsin innoissaan kuin pikkupoika ja suuntasin nokan kohti Mikko Salon Training with the champ-seminaaria. Matkalla tuli kuitenkin tieto, että tapahtuma on jouduttu perumaan sairastapauksen takia. Kyllä hetken syletti mut järkytyksestä toivuttuani ei muuta kuin u-käännös ja Vantaalle. Päivästä tulikin yksi huikeimmista treenipäivistä ikinä.

Meni  boksille ilman suurempia suunnitelmia joten tartuin innokkaasti treenikaverin ideaan tehdä viime vuoden Sawotan kisalajeista kolme.Aikaa oli pari tuntia joten pysty jo auka hyvin ennustamaan että rankkaa settiä on luvassa.

Ensimmäinen laji
3 kierrosta
30 x tuplahyppy
15 x burpee box jump
Aika 4:39

Toinen laji
12 minuuttia aikaa löytää 3 rm hang clean
tulos: 100 kg x 3

Kolmas laji
7 min amrap
9 x toes to bar
15 x thruster 40 kg
21 x kb swing 24 kg
Tulos: 2 kierrosta + 5 t

Eka laji meni lämmittelynä. Täyttä tekemistä koko 4 min ja 39 sekuntia. Tein tämän myös viime vuonna, silloin meni aikaa 4:58 joten nyt hieman nopeammin siitäkin huolimatta, että tuplahypyt meni täysin vihkoon. Burpeihin sain hyvän tahdin ja pystyin pitämään tahdin hyvin alusta loppuun. 

Tokassa lajissa oli idea löytää 3 rm hang cleanista. Viime vuonna vedin tuoreilla käsillä tässä lajissa kaksi kertaa 100 kiloa, nyt sama paino tuli kolme kertaa ilman suurempia vaikeuksia. Pakko olla tyytyväinen sillä 100 kiloa on vain viisi kiloa omasta ykkösmaksimista ja pohjilla oli vielä eiliset rinnallevedot.



Kolmas laji olikin jo aikas raskas. Jalat painoi jo tonnin ja tekeminen oli takkuista. En tehnyt ihan kaasu pohjassa vikaa settiä mutta silti thrusterit tuntuivat raskailta. Kuula ja toes to barit meni siinä sivussa ihan mukavasti.

Vaikka aamu alkoi pettymyksellä niin treeneistä jäi pirun hyvä fiilis. Nyt on kova kova treeniputki takana ja ensi viikko menee kevyemmin kun on deload-viikko. Huomenna vielä jotain kevyempää kehonpainolla ja sen jälkeen keskityn seuraavan viikon palautteluun, liikkuvuuden parantamiseen ja heikkouksien hinkkaamiseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti