sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Miagi ja DT

Kyykky tuntuu paremmalta kuin koskaan


Mr Miagi näytti paperilla kieltämättä aika häiriintyneeltä. Mietin aamupäivän aikana et teenkö tätä treeniä ollenkaan, mutta päivän kypsyessä illaksi päätin iskeä kiinni. Hyvä niin sillä treeni ei ollut niin raskas miltä se paperilla näytti. Tosin, tein hieman rx kiloja kevyemmillä painoilla ja muutenkin aika rauhallisesti.

Wodconnect

Maastavedot olit kevyet. Tein ne silti viidessä osassa kymppeinä säästääkseni voimia. Tämän jälkeen kahvakuulaswingitkin tuntuivat vielä siedettäviltä. Teimme rx versiosta poiketen kuulat yhden käden heilautuksina. Tein ne 15 + 10 combona ja se toimi hyvin.

Punnerrukset oli tiukkoja. Tein ne vitosina tarkoituksella ajatuksena säästää käsiä clean & jerkkeihin. Toisaalta toi viisi toistoa tuntui muutenkin aikalailla maksimäärältä mitä pystyi fiksusti tekemään putkeen.

Ehkä tiukimpana liikkeenä oli clean & jerk. Tangossa oli 50 kiloa. Tein alusta asti kolmosina kunnes jossain vaiheessa siirryin kakkosiin. Kaikista liikkeistä näihin meni eniten aikaa. Tämän jälkeem taas leuat meni yllävän kevyesti, ne tein kolmosina alusta loppuun ilman suurempia taukoja.

Kahvakuula Taters oli mulle uusi tuttavuus mutta tykkäsin liikkeestä kovasti. Opin tekniikan kohtuullisen nopeasti ja painoin ne kutosina ja vitosina alusta loppuun. Kuula oli 24 kg ja se oli aika passeli. Näiden jälkeen aikaa oli enää puolitoista minuuttia joten juoksin boksille ja painoin hirveällä kiukulla 48 toistoa. Tein tässä tapauksessa askeltamalla.

Treeninä siis hyvä ja siitä palautui kohtuullisen nopeasti vaikka toistoja tuli aika läjä. Toisaalta intensiteetti ei ollut kova.

Sunnuntaina oli vuorossa hero wod DT jonka tein viimeksi huhtikuussa. Tuolloin aikaa meni yli 17 minuuttia ja muistan työntöjen olleen tuskaisia. Tänään lähdin tavoittelemaan alle 15 minuutin aikaa, mutta en ihan päässyt tavoitteeseen. Kello pysähtyi aikaan  15:57 eli silti kova parannus viime suoritukseen verrattuna.

Wodconnect


Haastavin liike oli tällä kertaa rinnalleveto, en saanut missään vaiheessa kunnollista rytmiä päälle jonka takia jokainen toisto tuntui raskaalta. Työnnöt taas oudosti paranivat loppua kohti. Maastavedot menivät läpi treenin helposti. Pidin sormilukkoa myös maastavedoissa ja se todella säästi forkkuja. Viime kerralta muistan et mulla oli monta päivää forkut kipeänä.

DT menossa


Sunnuntaina tuntui myös kyykkääminen paremmalta kuin koskaan. En mennyt etukyykyssä raskaisiin kiloihin mutta 80-90 kilolla tehdyt kyykyt tuntuivat pirun hyviltä. Syvyys oli eri luokkaa mitä normaalisti ja sain pohjalta hyödynnettyä pomppuakin ihan eri tavalla kuin aiemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti