torstai 15. tammikuuta 2015

Flashback: Crossfit Open 13.2

Jännä miten energiatasot vaihtelee päivittäin. Otin tiistaina bonuslepopäivän ilman erityisempää syytä. Se oli hyvä ratkaisu sillä eilen marssin salille pirteänä kuin peipponen.

Harvoin on tanko tuntunut niin kevyeltä kuin eilen! Alkuun tein rinnalleveto ideana tehdä rivet kunnolla kyykkyyn kolmosina niin ettei ote irtoa missään vaiheessa eli touch an go. Yleensä rivet kyykyn kautta saa mut ihan veteläk,s mutta nyt tanko liikkui ketterästi.



Painavin setti oli 85 kilolla ja se tuntui siltä et vielä 90 kiloakin olisi kolmosena mennyt, mutta jätin tällä kertaa tähän sillä edessä oli vielä tiukka treeni. Päivän pihvinä oli vuoden 2013 cf openien kakkoslaji eli

10 min amrap
5 shoulder to overhead 52,5 kg
10 deadlift 52,5 kg
15 box jump
Tulos: 5 rounds 3 box



Tein toissavuonna tän lajin ja silloin tulos oli kuusi täyttä kierrosta. Tosin silloin tein boksit askeltamalla ja nyt oli pohjilla raskaita rinnallevetoja. Boksihypyt on edelleen mun yksi suurimmista heikkouksista ja mulla menee niihin ihan tajuttomasti aikaa. Boksihyppyjen treenaaminen onkin yksi tärkeimpiä projekteja mulla nyt alkuvuodesta. 

Jokatapauksessa treeneistä jäi pirun hyvä maku ja fiilis. Valitettavasti se ei kantanut täysin torstaille, kun etukyykyt meni ihan persiilleen. Reidet ei vaan kerenneet palautua eilisestä. Välillä se on helppoa ja välillä niin hemmetin vaikeaa. Nyt palauttavat safkat ja saunat niin jaksaa vielä painaa huomenna!

Video: 3 x clean @ 85 kg (touch and go)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti