torstai 22. tammikuuta 2015

Työntelyä ja neppailua

Eilen tuli taas tehtyä pitkästä aikaa push jerkkiä. Ei ollut hirveä menestys. Työnnöt oli vähän tahmeita eivätkä tuntuneet teknisesti kovin hyviltä. Johtunee taas aika jumisesta yläkerrasta. Mobbailu on taas valitettavasti jäänyt vähemmälle ja sen huomaa koko kropassa.



Voima
push jerk 3 x 60,70,75,80,85 kg

Työnnnöistä ei sen enempää jäänyt jälkipolville kerrottavaa, mutta päivän treeninä tein muunnelman vuoden 2013 Oktoberfest-kisoista eli

10 min amrap
12-9-6-3-6-3-9-12
hspu
toes to bar
wall ball
tulos: tokalta ysikiekalta 1 hspu

Alkuperäisessä treenissä oli 70 kilon tanko mukana, mutta halusin jättää tangot tänään pois eli tilalle wall ball. Hupsut painoin kolmosina alkuun 12 ja 9 kiekalla ja sen jälkeen kakkosina. Menivät ihan kohtuullisesti ilman suurempia kiroiluja. Toes to barit menivät.kaikki putkeen paitsi ekalla kiekalla kun tein vahingossa ensin yhdeksän ja jouduin palaamaan viimesiä toistoja varten.

Wall ball oli tässä ns lepoliike sillä toistomäärät olivat pienet ja jalat saivat muuten olla rauhassa. Ne painoin kaikki putkeen. Wall ballejakin on tullut tehtyä sen verran että nykyään ei juuri tule. Hyvä näin sillä mikää  ei ole niin ärsyttävää kuin hikinen wall ball joka mäjähtää päin naamaa kesken treenin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti