perjantai 9. tammikuuta 2015

flashback: crossfit open 14.1

Keskiviikon treeneissä tuli palattua hetkeksi viime vuoden Crossfit Open tunnelmiin kun tehtiin 14.1 eli eka eventti. Treenin idea oli simppeli, tuplahyppyjä ja tempauksia.



10 min amrap
30 double under
15 snatch
Tulos 259 reps
(5 rounds + 30 du)

Viime vuonna pääsin myös kuudennelle kierrokselle hyppimään, mutta tuolloin sain vain muutaman hypyn. Nyt kerkesin hyppimään kaikki hypyt pois eli toistoja tuli 26 enemmän kuin viimeksi. Olen kohtuu tyytyväinen tähän, sillä olo ennen treeniä ei ollut mikään järin hyvä. Edelliset, erityisesti viikonlopun treenit painoivat selkeästi kropassa.

Viime vuonna lähdin tekemään alusta asti putkeen niin pitkään kuin mahdollista ja silloin seinä tuli jo tokalla kiekalla. Nyt jaoin alusta asti tempaukset osiin ja tämä taktiikka toimi. En ollut missään vaiheessa totaalisen kuollut. Turhapa näitä on laskea mutta uskon et hyvänä päivänä saisin vielä noi tempauksetkin kuudennelta kiekalta tehtyä.

Hypyissä tuli jonkin verran turhia stipluja ja sinne hukkui tärkeitä sekunteja. Pitääkin taas hyppiä enemmän, ettei taidot pääse ruostumaan. 

Tein myös alkuun pitkästä aikaan tempauksia kyykyn kautta. En mennyt raskaisiin kiloihin vaan treenasin tekniikkaa 40 kilolla ja kolmesta asennosta eli high hangista, hangista ja hangista polvien alta. Ei tullut sen suurempia onnistumisem tunteita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti