keskiviikko 21. tammikuuta 2015

thrusters & burpees: paluu sairaspediltä



Niinhän siinä kävi et flunssa sai meikäläisestä yliotteen ja piti treeneistä muutaman päivän poissa. Nyt on kuitenkin taas terve olo ja hilpasinkin eilen treeneihin. Flunssan jälkeen thrusterit ja burpeet on kohtuullisen vastenmielinen yhdistelmä. Oikeastaan ne on sitä aina. 

Alkuun oli voimana floor pressiä jonka on meillä nyt yhtenä voimaliikkeenä kyykyn ja sumomaastavedon lisäksi. Liike on mulle kohtuu uusi tuttavuus, penkkiä toki tehnyt jonkin verran, mutta en lattialla. Vaikea sanoa missä todellinen ykkösmaksimi liikkuu, mutta eilen sarjat meni

Floor press
5 x 85 kg
3 x 95 kg
1 x 100 kg

Kun vertaan "penkkipäivää" esim kyykky- tai mavepäivään niin kokonaisrasitus kropalla tuntuu yleensä pieneltä. Nyt kuitenkin kaikki sarjat tuntuivat raskailta ja tuo viimeinenki  satku tuli vain kerran ylös. Peruspenkin kilot liikkuu mulla suurinpirtein samoissa kiloissa. 

Lattiapenan jälkeen seurasi päivän vastenmielinen osuus

12 min emom
5 thrusters @ 50 kg
max rep of burpee (push up)

Hyi hemmetti. 50 kilon thrusterit on jotenkin kaameita. Siihen vielä burpeet päälle niin ällötys on taattu. Puskin ekat kolme kiekkaa neljällä burpeella ja se oli tällä kunnolla liikaa. Sen jälkeen meni 0-3 burpeeta/kiekka ja taad kerran mietti minkä takia ihminen tekee itselleen tämmöistä. Lopulta kello kuitemkin pysähtyi ja reidet vapisten oli pakko mennä ulos ottamaan happea. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti