perjantai 5. syyskuuta 2014

Viikon treenit




Lauantain treenit
Skills: ring muscle up
Voima: 9 min emom front squat 80 kg 2 reps

Maanantain treenit
Voima: hang power clean
5 x 70 kg
5 x 80 kg
3 x 90 kg
1 x 100 kg

Metcon: pari DT
5 rounds for time
12 deadlift 70 kg
9 hang power clean 70 kg
6 push jerk 70 kg

Tiistain treenit:
bench press 3-5 reps 80-90 kg
pair metcon:
12 min amrap
30 du
15 power snatch 35 kg
Tulos: 3

Keskiviikon treenit
1 rep max push press & Front squat

Lauantaina meni treenit muuten aika väsyneesti, mutta kyykyt kulki hyvin ja sain tehtyä ehkä parhaat etukyykyt ikinä. Emomissa mulla oli 80 kiloa tangossa ja sillä kaksi toistoa joka minuutti. Oli sen verran "kevyttä"  että ensi kerralla otan 90 kg. 



Maanantaina tein taas pitkästä aikaa treenit duunipaikan salilla, otin alkuun hang power cleaneja ja 90 kiloa liikkui vielä kohtuu kevyesti kolme kertaa. Satkun kanssa mulla lipesi ote tangosta ja ihmeellisen aivopierun saattelemana otin tangon reidellä vastaan. Reidessä on nyt kunnon mustelma, onneksi ei käynyt pahemmin.

Metconina tehtiin pari DT joka toimi todella hyvin. Tein kaikki maastavedot putkeen, mutta cleaneissa ja jerkeissä joutui jakamaan toistoja. Cleanissa mulla oli suurimpana haasteena otteen pitäminen. Tanko oli liukkaampi kuin Vantaalla ja se aiheutti välillä ongelmia.

Tiistain treeneihin kuului penkkiä ja Crossfit tream series event 1 eli Tommin kanssa parina tempausta ja tuplahyppyjä. Treeni oli loistava ja saatiin kohtuullinen tuloskin. Otteen kanssa oli tänäänkin vaikeuksia ja tanko ei meinannut pysyä käsissä.

Keskiviikon treenit meni niin persiilleen kuin vain voi mennä. Nilkka on nyt kiukutellut viikon verran ja nyt se vaivasi erityisesti push presseissä. Outoa. Etukyykyssä hain ykkösmaksimia ja sitä en löytänyt eli 112.5 kg ei tullut ylös. 

Tällä viikolla on ollut hieman palautumisen kanssa hakemista ja koko viikon ollut aikamoinen väsymys päällä. Lomalla ja kohtuullisen rankoilla Cf vantaan 1-v bileillä saattaa olla vaikutusta asiaan. Piristystä elämään tuo kuitenkin upouudet Inovin fastliftit







😆

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti