torstai 11. syyskuuta 2014

Iloa Inbodysta



Jos viime viikko mentiin vähän väsähtäneissä tunnelmissa niin uusi viikko lähti erittäin hyvin liikkeelle. Maanantaina oli vuorossa etukyykkyä vitosen sarjoissa ja hauska metcon jossa mm. raakatempauksia ja rengasdippejä. Lisäksi keskiviikkona kävin Inbody-mittauksessa ja olen todella tyytyväinen lukemiin mihin olen noin kuuden viikon aikana päässyt

Maanantain treenit
Voima: etukyykky 3 x 5 (70,80,90)
Metcon: 15 min amrap
1 lap oh lunges 20 kg
12 thrusters 40 kg
12 ring dip
12 box jump
Tulos: 3 kierrosta



Maanantain ralli oli kohtuullisen tiukka. Mulla oli energiat kondiksessa ja pistelin menemään turhia säästelemättä.

Askelkyykyt oli odotettua kevyempiä ja pääsin niissä hyvään vauhtiin. Thrusterit on aina silkkaa tuskaa ja tämä kerta ei tehnyt poikkeusta. Jostain syystä rengasdipit on tuntuneet viime aikoina todella raskaalta. Pitänee tehdä niitä useammin. Treenin isoin onnistuminen tuli viimeisellä 30 sekunnilla kun sain hypittyä boxihypyt hirveällä vauhdilla putkeen ja sain tasan kolme kierrosta täyteen.

Keskiviikkona oli taas tempausten vuoro. Ensin emom-tyyliin ja sen jälkeen raakana metconissa.

Keskiviikon treenit
Voima: 13 min emom snatch 1 rep 40 kg - 60 kg
Metcon: 8-6-4-2
Power snatch 50 kg
Ohs 50 kg
Pull up
Aika: 9:07

Keskiviikon metconiin olen hieman pettynyt. Tavoite oli jotain ihan muuta kuin yhdeksän minuuttia. Sinänsä leuat ja tempaukset meni ihan näppärästi mutta ohs takkuili todella paljon ja siinä tuli yllättäviä epäonnistumisia ja jouduin tekemään turhia tempauksia kyykkyjen välissä kun en saanut niitä tehtyä putkeen.

Loppuun otin vielä vähän muscle uppeja ja käsilläkävelyä. Siinä on kyllä kaksi sellaista ikuisuusprojektia...

Inbody-mittausten tuloksia:

Paino kesäkuussa: 100,7 kg
Paino syyskuussa: 95,5 kg
(rasvamassaa lähtenyt 4,7 kg, lihasmassaa ei käytännössä ollenkaan)

Rasvaprosentti kesäkuussa: 22,8 %
Rasvaprosentti syyskuussa: 18,3 %

Viskeraalinen rasva kesäkuussa 140 pistettä
Viskeraalinen rasva syyskuussa 100 pistettä

Eli suunta on todellakin oikea. Erityisen ilahtunut olin siitä, että painonpudotus on tapahtunut nimenomaan läskiosastolla eikä lihasmassaa ollut juurikaan lähtenyt. Jalkoihin oli jopa tullut hieman lisää massaa.

Mulla oli vuosi sitten viskeraalinen rasva 180 pisteessä eli todella korkealla, nyt siis pudonnut 100 pisteeseen joten tähän olen todella tyytyväinen. Mittaustulokset on siis otettu kesäkuussa ja syyskuussa, mutta suurimmat muutokset ovat tulleet viimeisen kuuden viilon aikana. Tästä on hyvä jatkaa kohti tavoitepainoa joka on tasan 90 kg.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti