lauantai 13. syyskuuta 2014

Tuplaperjantai



Perjantai oli mulla vapaapäivä duunista joten se mahdollisti tuplatreenit. Päivästä tuli todellinen aktiiviperjantai kun aamulla kävin ensin treenaamassa, sen jälkeen sukuloimassa ja sen päälle iltapäivätreenit. Lisäksi illalla tein pari tuntia pihahommia.

Aamulla hilpasin salille ja iskin kynteni Cindyyn.

Cindy
20 min amrap
5 pull up
10 push up
15 air squat
Tulos: 13 kierrosta



Tulos on kolme kierrosta huonompi kuin aiempi PR. En tästä sen kummemmin järkyttynyt sillä tiedän mistä se johtuu. Punnerruksia tuli tehtyä aiemmin todella paljon ja pystyin tekemään niitä noin 50 putkeenkin jossain vaiheessa. Nyt en ole todella pitkään aikaan tehnyt niitä ja se näkyi heti. Sarjat alkoivat hajoamaan jo neljännellä kiekalla. Leuat ja kyykyt meni kaikki katkeamatta. 

Iltapäivän treeneissä aloittelin Wendlerin voimaohjelman mukaisesti push pressillä. Tulen nyt seuraavat 12 viikko tekemään etukyykkyä, push pressiä ja maastavetoa Wendrein mukaan. Eilen oli vuorossa:

Voima: Push press 3 x 5 (60,65,75)
Metcon: 5 min amrap
2-4-6-8-10....
Power clean 60 kg
HSPU
Tulos: 6 kierros + 5 hspu

Hauska ja nopea treeni. Aamun punnerrukset tuli hupsuissa todella nopeasti vastaan. Ja kun stoppi tuli niin homma loppui kuin seinään. Silti treenistä ja todella hyvä maku suuhun. Muutenkin treenipäivä oli onnistunut.




Mielenkiinnolla odotan mites nyt systemaattinen voimaohjelmointi tuo tulosta. Aiemmin en ole hirveän orjallisesti seurannut prosentteja vaan tehnyt fiilikseen mukaan. Nyt kun olen laskenut kilot valmiiksi seuraaville viikoille niin se tuo ainakin ryhtiä treeneihin. 

Tässä vielä pieni pätkä päivän wodista:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti