tiistai 16. syyskuuta 2014

Energinen alkuviikko



Johan maistuu taas treenit ja kroppa palautuu taas normaalisti. Olen ehkä ottanut piirun verran iisimmin tässä pari viikkoa ja selkeästi energiat alkaa palautua.

Sunnuntai meni painonnostohengessä oikein ammattilaisen ohjauksessa. Huikeita oivalluksia tuli ja pari selkeätä kehityskohtaa jota lähdetään työstämään.

Maanantaina yllätin itseni kohtuullisen pirteällä vedolla. Alkuun tehtiin tempausta ja sen jälkeen metcon

For time
10-8-6-4-2
Ohs 50 kg
Kb snatch 32 kg
Then 9-6-3
Burpee
Air squat
Aika: 7:56

Isona yllätyksenä tuli se että kyykyt meni kaikki putkeen. Viime viikolla jouduin rikkomaan useaan osaan kyykyt samantyyppisessä treenissä mut ne vaan kulki. Samoin tempaukset sain tehtyä, sekään ei itsestäänselvyys 32 kilon kuulalla. Oikealla kädellä toistot on jo ihan ok tasolla mutta vasurilla tuppaa tulee aika rumia toistoja...

Kokonaisuutena toi metcon oli nerokas ja olen aika tyytyväinen aikaan. 

Tiistaina tein Wendlerin ohjelman mukaisesti 3 x 3 push pressiä kiloilla 61, 70 ja 80 kg. Kaikki tuli kohtuullisen hyvin, paitsi vikan sarjan vika toisto lipsahti hieman jerkiksi kun jostain syystä pudottauduin hieman tangon alle.

Loppuun vielä pieni neppailu ilman aikapaineita eli neljä kierrosta ja 10 rengasdippiä ja 10 toes to baria. Ekat 10 dippia meni putkeen.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti