tiistai 30. syyskuuta 2014

Vierumäellä nostelemassa



Viikonloppu oli kokonaisuudessaan huikea. Lauantaipäivä ja yökin meni Vierumäellä virkistyshommissa. Lauantain aikataulu oki tiukka, mutta muiden suunnatessa saunomaan ja suihkuun aamupäivän aktiviteettien jälkeen me suuntasimme Tommin kanssa työntämään tankoa kohti punttisalin kattoa.

Itsellä oli paikat vielä aivan juntturassa perjantain Franin jäljiltä ja tiesin, että nostelusessiosta tuskin tulee huikeaa menestystarinaa. Rehellisiä jos ollaan niin nostot oli aika kaameita, mutta silti nautin sessiosta täysin rinnoin.

Teemana oli ottaa ykkösiä viiden kilon korotuksilla, kiipesin 95 kiloon asti jonka otin vielä rinnalle mutta ylöstyöntö karkasi eteen. Samalla myös vihlaisi hieman olkapäätä ja se meni vähän ihon alle eikä sen jälkeen enää isommat kilot maistuneet.

Mun rinnallevedon alasmeno on normaalistikin kuin hidastetusta filmistä mut nyt mun Franin murjomat reidet teki kyllä jonkinasteisen hitausennätyksen...Alla Tommin tekemä kooste seteistä




Maanantaina paluu treeneihin oli raskas. Lauantain iltariennot painoi todella paljon. Voimasettinä tein push pressillä vitosia alkaen 65 kilosta ja vikalla setillä neljä toistoa 80 kilolla. Raskasta oli. Lopun metconissa vielä push jerkkiä, ring push uppeja, power cleania ja hupsuja. Olin aivan rikki ja jerkit eivät kulkeneet ollenkaan. Treeni oli hyvä mutta oma suoritus huono.

Huomenna Unbroken-karsinnan kimppuun!

Ps. lauantaina seurattiin myös Suomen painonnostomaajoukkueen treenejä ja oli kyllä vakuuttavia nostoja ja hyvä meno treneeissä. Kyllä liikkui rauta komeasti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti