torstai 18. syyskuuta 2014

Kuulaa ja muskeliuppia

Kirjoittelin tuossa aiemmin, että energiat on kohdallaan ja näinhän ne on edelleenkin. Keskiviikkona oli vuorossa taas etukyykkyä Wendlerin voimaohjelma näytti 3 x 3 sarjoja. Eli kilot meni mulla 70, 80 ja 90 kg.


Ekat sarjat oli kohtuullisen kevyitä ja viimeisellä sarjalla, kun oli lupa tehdä useampikin toisto, onnistuin tekemään viisi toistoa. En muista aiemmin tehneeni viittä toistoa 90 kilolla joten olin hemmetin tyytyväinen.

Tosin täytyy myöntää, että etukyykyssä mennään kilojen ja tekniikan puolesta vielä aika lastenkengissä ja tästä syystä rinnallevetokin on jymähtänyt paikoilleen. Kun saan etukyykyssä palaset kohdalleen ja kilot ylös niin sen jälkeen on lupa ottaa rinnallevedonkin ennätyksiin päivitystä sillä pääsen vielä jotenkin painojen alle mutta ylöstulo liian raskasta.

Etukyykkyjen jälkeen tein hauskan rallattelutreenin

10 min amrap
3 bar muscle up
6 kahvakuula c & j 2 x 24 kg
12 box jump
Tulos: 3 kierrosta ja 1 bar mu

Bar muscle uppeja ei ole nyt pariin viikkoon hirveästi tullut tehtyä joten halusin tehdä niitä, sekä lisäksi kokeilla ensimmäistä kertaa kahdella kahvakuulalla clean & jerkkiä. Täytyy myöntää että muscle upit tuli aika rumalla tekniikalla ja samoin kahvakuulatyönnöt oli välillä vähän huolimattomia. Kaikesta huolimatta jäi hyvä fiilis ylipäätääm treeneistä! 


Otinpa koko rallattelun videolle....








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti