sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Vali vali seli seli



Kulunut viikko on ollut treenien puolesta aika tahmea. Jotenkin olo on ollut aika vetämätön ja treenitkään eivät ole maistuneet normaalilla tavalla. Tämän lisäksi myös safkapuoli ja unen saanti on ollut vähän niin ja näin. Ehkäpä näillä on joku yhteys :)

Monesti sitä tulee kyllä hölmöiltyä arjessa kun skippaa eväät tai viivästyttää nukkumaanmenoa tunnilla. Näillä pienillä itsensä pahoinpitelyillä on ainakin omaan jaksamiseen selkeä vaikutus.

Muutenkin olen sitä mieltä koneiston rakentamisesta merkittävä osa tapahtuu makkarissa ja keittiössä. Jos jättäisi viikossa esim. yhdet treenit väliin ja käyttäisi siitä vapautuvan ajan viikon ruokien suunnitteluun niin väitän että kehitys räjähtäisi kokonaan uudelle tasolle.

No, paatos sikseen. Tänään siis vähän väsähtänyt kroppa polki 13 km matkan crossfit vantaalle ja edessä oli raakatempauksia. Raakana sen tähden että nilkka/kantapää kiukuttelee edelleen ja en uskalla mennä kunnolla kyykkyyn.

Nakkelin pään päälle 40-65 kiloa 1-3 toiston sarjoissa. Eihän ne hyvältä tuntuneet missään vaiheessa. Paino meni liikaa päkiöille ja tanko karkasi aivan liian kauas. Muutama epäonnistuminen ja sit meni sipuli jumiin ja aloin kiukutella ku pikkutyttö. Ottaakohan sitä joskus vähän liian vakavasti nää hommat?





No päätin kuitenkin et nyt loppuu ainakin valitus ja ensi viikosta tulee hyvä treeniviikko. Asenteestahan tää homma pitkälti on kiinni ja jos tulee salille jo valmiiks sellasella fiiliksellä etten osaa niin eihän siitä varmaan mitään tuukaan.

Tenpausten jälkeen otin vielä pikaisen wodin seuraavalla combolla:

Metcon:
10-8-6-4-2 push jerk 50 kg
10-12-14-16-18 ghd sit ups
Aika: 8:40

Kilot valitsin sen mukaan et halusin tehdä kaikki putkeen ja niin teinkin. GHD vatsoja tulee harvemmin wodissa tehtyä ja ennustankin kipeitä vatsalihaksia. Lopun kierroksissa oli pakko rikkoa sarjat nelosiin ja kolmosiin kun en halunnut kuitenkaan vaarantaa tekniikkaa tässä liikkeessä. 


2 kommenttia:

  1. Mitäs toi "sörsseli" on - Ihan kuitenkin ihmiselle tarkoitettu? :)

    No - välillä ei kulje ja se on vaan hyväksyttävä, mietit pari kuukautta taaksepäin niin sulla on ollut kuitenkin aikalailla mojovia onnistumisia!

    Oon tosta sun safkailusta kateellinen, tai vielä enemmän oikeastaan sen tuloksista. Mä oon nyt reilun kuukauden ollut ilman leipää ja muuta roskahiilaria, mutta eipä ole painossa näkynyt kuin ehkä kilon verran - ja se taas menee melkein toleransseihin. Kävin jopa leikkaamassa fledan, jos siitä lähtis painonlasku..? :)

    Tsemiä treeneihin!

    VastaaPoista
  2. Joo toi sörsseli on legendaarista banaanilettua :). Törkeen hyvää. Joo mä oon huomannut et omalla kohdalla hiilareiden vähentäminen ei vielä riitä et paino putois vaan mun pitää lähes nollahiilareilla jos haluan et näkyy puntarilla. Tottakai eri ihmiset reagoi eri tavalla ja voi olla et vhh ei sovi kaikile mut itse saan siitä kyllä fyysistä ja henkistä tyydytystä :). Tsemii sulle kans loppuvuoden setteihin ja painonpudotukseen!

    VastaaPoista