sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Käsilläkävelyä ja maastavetoa




Käsilläkävely on sellainen taito mitä on tullut hinkattua aika pitkään ilman merkittäviä onnistumisen tunteita. Aikaisemmin "käsilläkävely" on ollut lähinnä hallittua kaatumista jonka sivutuotteena tulee muutama hätäinen askel. Mulla on aiemmin hirveä kiire päästä eteenpäin enkä ole malttanut hakea ensi kunnon käsilläseisonta-asentoa ennen kuin lähden kävelemään. Eilen sain ensimmäiset oikeat hallitut askeleet.

Tärkeintä oli voittaa kaatumisen pelko sillä nyt pystyn treenaamaan kävelyä ihan eri tavalla. Ei tässä vielä useita metrejä kävelty, pikemminkin puoli metriä, mutta tässä vaiheessa tuokin tuntuu jo todella pitkältä matkalta.

Käsilläkävelyn jälkeen tein pitkästä aikaa maastavetoa ja tuntui yllättävän hyvältä. Tein wendlerin voimaohjelman mukaisesti ja laskin prosentit oman ennätyksen eli 190 kilon mukaan. Vikassa sarjassa pyöristin kuitenkin (vahingossa) hieman alaspäin kun unohdin laittaa pikkukiekot tankoon.

Lauantain treenit
Skilli: käsilläkävelyä
Voima: maastaveto 3 sarjaa 5 toistolla (116, 130, 140)

Metcon
5 rounds for time
3 deadlift 110 kg
6 toes to rings
18 double under
Aika: 5:46



Maastavedon jälkeen otin vielä pienen neppailun loppuun. Treeni ei ollut kovin raskas vaan pikemmminkin loppujäähdyttely. En ole aiemmin tehnyt toes to ringsjeä ja valitsin ne sen takia, että uskon niistä olevan hyötyä muscle upin kippiin. Maastavedot eivät tuntuneet tässä treenissä kovin luonnollisilta, saattaa johtua siitä että voimasarjat vedin sukkasilleen, mutta treenissä mulla oli kengät jalassa. Tiedä häntä.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti